Užijte si rodinnou dovolenou uprostřed nádherné přírody a ubytujte se ve Sporthotelu Annaberg ***. Těšte se na ultra all inclusive, neomezenou konzumaci nápojů, slevovou kartu Wilde Wunder Card.
Užijte si rodinnou dovolenou uprostřed nádherné přírody a ubytujte se ve Sporthotelu Annaberg ***. Těšte se na ultra all inclusive, neomezenou konzumaci nápojů, slevovou kartu Wilde Wunder Card.

Ubytujte se uprostřed nádherné přírody v Dolním Rakousku

Vydejte se na dovolenou do nádherných rakouských hor a ubytujte se ve Sporthotelu Annaberg ***, který leží v nadmořscké výšce 976 m n. m. v centru města Annaberg bei Mariazell.

Hosté budou ubytováni v komfortně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha nebo vana) a fénem. V hotelu je dále k dispozici vstupní hala s recepcí (8:00 - 20:00 hodin), terasa a kolárna. Pro děti je zde připraven dětský koutek, hřiště a pokoj na hraní.

Vychutnejte si ultra all inclusive

V restauraci hotelu si každý den vychutnáte snídani formou bufetu (8:00 - 10:00 hodin), pozdní snídani (10:00 - 11:00 hodin), oběd formou snacku, polévky či obědového balíčku (12:00 - 13:00 hodin), odpolední svačinku formou kávy/čaje a zákusku (15:30 - 16:30 hodin) a večeři o 4 chodech nebo formou bufetu včetně salátového baru (18:00 - 20:00 hodin).

Po celou dobu pobytu si také užijete neomezenou konzumaci alkoholických (pivo, víno, whisky, vodka, gin, rum) a nealkoholických nápojů (10:00 - 22:00 hodin).

Wilde Wunder Card - karta plná výhod

S kartou Wilde Wunder Card získáte po celou dobu pobytu mnoho výhod:

  • Slevy na lanovky Östcher, Hochkar, Gemeindealp, Bürgeralp.
  • Volný vstup na koupaliště v Reithu.
  • Slevu na autobusovou dopravu linky Mostviertel a Mariazellerbahn.
  • Slevu na vstup do jeskyně Östcher-Tropfsteinhöhle.

Vydejte se na toulky po okolí

Umístění hotelu je ideálním místem pro všechny, kteří touží po aktivní dovolené - kousek od hotelu se nachází nejdelší souvislá cyklostezka na světě Alpentour Austria, přírodní park Ötscher a lanovka Hennesteck.

Pokud vás zajímá jak vypadal život dřevorubců, vydejte se do rodinného zábavního parku Erlebniswelt Holzknechtland, kde se dozvíte všechny důležité informace.

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annarotte 21 , Annaberg bei Mariazell
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná