Dopřejte si aktivní dovolenou v 3* penzionu Savisalo s českým personálem v rakouských Alpách. V ceně karta Sommercard s kterou si užijte vstupy na bazény a lanovky zdarma, bohaté snídaně a láhev vína. Platnost do října.
Dopřejte si aktivní dovolenou v 3* penzionu Savisalo s českým personálem v rakouských Alpách. V ceně karta Sommercard s kterou si užijte vstupy na bazény a lanovky zdarma, bohaté snídaně a láhev vína. Platnost do října.

Penzion Savisalo***  v alpské přírodě s českým personálem

Vydejte se na dovolenou do penzionu Savisalo ***, který najdete v oblíbené turistické lokalitě v Ramsau pod Dachsteinem v rakouských Alpách. Penzion Savisalo *** je jeden z mála penzionů v zahraničí, ve kterém se nemusíte bát jazykové bariéry - obslouží vás totiž český personál.

Hosté budou ubytování ve dvoulůžkových pokojích s televizí s českými programy a vlastním sociálním zaízením (WC, sprcha).

V restauraci se zase můžete těšit na domácí kuchyni a pravé plzeňské pivo, které vám zajistí svěží osvěžení během teplých dní.

Výhodná karta Sommercard - atrakce zdarma

  • Lanovka na Dachsteinský masiv -  svezte se moderní lanovkou až na vrchol, ze kterého uvidíte například na Dachsteinský masiv.
  • Koupaliště Haus im Ennstal - osvěžte se na koupališti v Haus im Ennstal (venkovní vyhřívaný bazén, skluzavka) nebo si zahrajte volejbal.
  • Lanovka na kopec Rittisberg - kromě krásné vyhlídky si užijete i pohádkové stezky, jízdu na segwayi a jezera s pláží.
  • Autobusy zdarma - v celé oblasti budete mít s kartou Sommercad dopravu zdarma.
  • Vstup do jezerního rezortu Aich - užijte si koupání u jezera v Aich.

Výlety do okolí - ledovec Dachstein, vodopády či UNESCO

Penzion se nachází na jižním svahu s nádherným výhledem na Schladmingské Taury. Pobyt v této lokalitě je tak ideální pro všechny milovníky turistiky či cyklistiky - okolí nabízí nespočet cyklostezek pro zdatné i méně zdatné cyklisty.

Rozhodně byste neměli zapomenout na návštěvu městečka Hallstatt, které patří do světového dědictví UNESCO.

Další tipy na výlet:

  • Ledovec Dachstein -  výlet na tento ledovec rozhodně stojí za to, navštívit tu můžete třeba ledovou jeskyni. Vydat se na jeho vrchol můžete lanovkou a pak už si naplno užijte dech beroucího výhledu do okolí.

  • Vodopády Riesachfälle -  užijte si jedinečného výhledu na ohromující vodopád a zároveň si dopřejte trochu adrenalinu díky 50 m dlouhému lanovému mostu, který Vás provede přímo nad touto salvou vody.

Penzion Savisalo *** - STARÉ!

Penzion Savisalo *** - STARÉ!

Leiten 324 , Ramsau am Dachstein
Rakousko

+420602776874

podola@opava.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování