Užijte si pobyt v českém pensionu Tyrol v nádherné přírodě Alp u Národního parku Hohe Tauern. Těšte se na polopenzi, zapůjčení kol a kartu Hochkönig Card plnou výhod. Poloha pensionu je ideální pro turisty a cyklisty.
Užijte si pobyt v českém pensionu Tyrol v nádherné přírodě Alp u Národního parku Hohe Tauern. Těšte se na polopenzi, zapůjčení kol a kartu Hochkönig Card plnou výhod. Poloha pensionu je ideální pro turisty a cyklisty.

Pobyt v horském pensionu Tyrol s českým personálem

Pension Tyrol se nachází v malebné obci Maria Alm uprostřed pohoří Steinernen Meer u rakouského národního parku Hohe Tauern. Stylový pension zařízený v horském stylu disponuje útulně zařízenými pokoji s vlastním sociálním zařízením, WiFi a kabelovou TV.

Součástí pensionu je i restaurace a bar, kde můžete trávit volné chvíle u českého piva nebo rakouského schnapsu. V pensionu se můžete těšit na rodinnou atmosféru a česky mluvící personál, který vám se vším ochotně poradí. Hned vedle pensionu najdete supermarket.


Pension Tyrol navštívili už stovky zákazníků a je pro své služby a ochotný personál hodnocen jako skvělé místo pro dovolenou - patří mezi 5 nejlépe hodnocených pobytů na portále Slevoking.cz.


Solné doly, turistika a cyklistika

Jen pár kilometrů od pensionu se nachází Národní park Hohe Tauern, který je ideálním místem pro turistiku. Obdivovat zde můžete nádhernou přírodu, která potěší každého návštěvníka. 

Okolí pensionu je také vhodné pro cyklistiku - Rakousko je totiž pověstné krásnými cyklostezkami.

Na výlet se rozhodně vydejte i do nádherného Salzburgu, kde vedle památek připomínající rodiště Mozarta najdete i několik solných dolů, jejichž prohlídka je jedinečným zážitkem. Asi hodinu jízdy autem je vzdáleno také Hitlerovo Orlí hnízdo.

Hochkönig Card - karta plná výhod

  • Neomezené vstupy na lanovky v regionu Hochkönig a turistického autobusu Maria Alm – Mühlbach.
  • Neomezené využití tenisových kurtů a koupaliště v Maria Alm.
  • 1x během pobytu volná jízda na bobové dráze v Saalfeldenu.
  • Volný vstup do muzea národního parku Hohe Tauern v Mittersillu a do hornického muzea v Mühlbachu.
  • A ještě mnohem více - sleva na návštěvu lanového centra Natrun Maria Am, na lanovku a dětský park Alpendorf v St. Johannu im Pongau, do vodního světa v Krimmlu (mimo Krimmelské vodopády).
Pension Tyrol

Pension Tyrol

Hochköenigstrasse 7 , Maria Alm
Rakousko

Provozuje společnost:
Peška Pavel IČ: 105/9113


+(420) 774 709 946

pension@pensiontyrol.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování