Nebojte se cizích řečí, v rakouském penzionu Sport s českým majitelem vás nic nevyděsí - možná snad až neuvěřitelně nízká cena pobytu ve které je zahrnutá i snídaně a káva a čaj po celý den.
Nebojte se cizích řečí, v rakouském penzionu Sport s českým majitelem vás nic nevyděsí - možná snad až neuvěřitelně nízká cena pobytu ve které je zahrnutá i snídaně a káva a čaj po celý den.

TOP výhody pobytu v penzionu Sport

  • Lokalita. Penzion najdete v Gamingu, což je typické idylické rakouské městečko s nádhernou přírodou a výhledem.
  • Český majitel. Zapomeňte na dorozumívání se rukama nohama a nechte doma i slovník, bez problému se tu domluvíte rodnou řečí.
  • Koupání. Solární vyhřívané koupaliště a solné lázně Ybbstaler Solebad - Göstling budou kousek od vás.
  • Cena. Jedná se o jeden z našich tří nejlevnějších pobytů v jinak poměrně drahém Rakousku a to jsou v ceně i snídaně!

Dovolená podle vašich představ

Zaplavte si v bazénech solárního koupaliště (500 m od penzionu) a hladinu adrenalinu si jděte zvednout na tobogán. Celodenní vstup vyjde jen na 3,70 €. Nevadí-li vám 15 minutová projížďka vydejte se do solných lázních Ybbstaler Solebad - Göstling, kde můžete relaxovat ve vodě s teplotou 32 - 34 °C.

Na plavání a slunění vás nikdo nezláká? Tak uposlechněte volání hor a vydejte se po turistických či cyklistických stezkách, které vás provedou kolem čirých horských jezer (Lunz am See, Erlauf See) a dalších přírodních krás. Projděte si soutěsku Ötscher Graben přezdívanou Grand kaňon Rakouska a kochejte se vodopádem Trefflingsfall.

Po náročném dni se těšte do příjemně zařízeného pokoje penzionu Sport s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je také LCD TV/SAT s českými a slovenskými programy, takže o svůj oblíbený pořad nepřijdete ani na dovolené. Rádi vám zapůjčí také DVD přehrávač.

Doporučujeme okusit výbornou rakouskou kuchyni, ale pokud nechcete restaurace navštěvovat denně, využijte společnou kuchyňku s lednicí, mikrovlnou troubou a nádobím, kde si lehčí oběd či večeři připravíte bez problému.

Penzion Sport

Penzion Sport

Promenade 1 , Gaming
Rakousko

Provozuje společnost:
Penzion Sport IČ: EDV-0040246/01/00/27


+43 664 475 47 45

pensionsport@gmail.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování