Dovolená v rakouských Alpách v hotelu s českými provozovateli. V ceně máte snídani a slevovou kartu. V okolí je ledovec Dachstein i úžasná místa na výlety, turistiku a cykloturistiku.
Dovolená v rakouských Alpách v hotelu s českými provozovateli. V ceně máte snídani a slevovou kartu. V okolí je ledovec Dachstein i úžasná místa na výlety, turistiku a cykloturistiku.

Alpský hotel s výhledem na ledovec

Hotel Zeferer s českým personálem i majiteli (vedou také oblíbený penzion Rosenstüberl) je v krásném a romantickém údolí – z pokoje uvidíte přímo na majestátní stěnu ledovce Dachstein. Ubytujete se v prostorných a příjemně zařízených pokojích s vlastní koupelnou, televizí a balkonem.

Turisté i cyklisté potřebují spoustu energie a výtečná domácí strava je na to připravená. Bohaté snídaně se podávají od 8 hodin a každý den se obměňují. Za příplatek si vychutnejte také večeře - na výběr je ze 2 – 4 chodů.


Hotel má vynikající hodnocení od našich zákazníků, kteří si nejvíce chválí skvělou lokalitu, vynikající stravu a příjemný personál.


Turistika a výlety po okolí

1 000 km turistických a 930 km cyklystických tras vám v teplejších měsících zprostředkují nezapomenutelné zážitky.

  • Vydejte se stezkou Divoká voda se 14 zastávkami nebo kolem Štýrského Bodamského jezera.
  • Termální lázně Altenmarkt im Pongau (15 km) kde najdete 11 bazénů, 5 druhů saun i parní lázeň.
  • Můžete se vydat na výlet do krásného Salzburgu (50 km), za návštěvu stojí také Orlí hnízdo, které najdete v Německu (90 km od hotelu).
  • Ledovec Dachstein poskytuje výběr jedinečných atrakcí jako zavěšený most, Sky Walk a nádherný ledový palác se schody do neznáma.

Se Salzburger Sportwelt Card můžete denně navštívit přes 30 krásných atrakcí a získat slevy na vstupy. Je vhodná ke sportovnímu a kulturnímu vyžití pro všechny věkové kategorie.

Hotel Zeferer ***

Hotel Zeferer ***

Hachau 42 , Filzmoos
Rakousko

Provozuje společnost:
Jitka Vehovská IČ: UID-ATU66758234


+436604644854

hotel.zeferer@email.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování