Dovolená v rodinném penzionu uprostřed rakouských Alp v penzionu Rosenstüberl s českými majiteli, bohatými snídaněmi a slevovou kartou. Skvělé podmínky pro (cyklo)turistiku i termální lázně Bad Ischl.
Dovolená v rodinném penzionu uprostřed rakouských Alp v penzionu Rosenstüberl s českými majiteli, bohatými snídaněmi a slevovou kartou. Skvělé podmínky pro (cyklo)turistiku i termální lázně Bad Ischl.

Rodinný penzion s českými majiteli

Penzion Rosenstüberl s českým personálem i majiteli (vedou také oblíbený penzion Zeferer) najdete v nádherném, vysokohorském prostředí Alp a jen 200 metrů od dech beroucího jezera Traunsee. Penzion je nově zrekonstruovaný a nabízí ubytování ve vkusně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi připojením. Nechybí ani balkon nebo terasa a společenská místnost.

V místní restauraci se můžete těšit na bohaté snídaně formou bufetu. Dokupte si také výborné večeře (5 €/večeře) a ochutnejte poctivou domácí kuchyni.


Penzion patří k oblíbenému ubytování našich zákazníků pro své čisté pokoje s nádherným výhledem do okolí, chutnou stravu a český personál.


Nekončící možnosti turistiky a cyklistiky

Okolí je perfektní k výletům pešky i na kole. V okolí penzionu je hned několik značených tras. Oblast je nabitá zajímavostmi a skvělými zážitky. Obzvlášť krásná je lokalita jezera Traunsee, které leží jen 200 metrů od penzionu.

  • Solná komora - oblast s nejvíce jezery a vodopády, solné jeskyně.
  • Možnost plavby lodí po jezerech Hallstättersee, Ofensee, Fuschlsee či projížďky výletními vláčky.
  • Dachstein - s vyhlídkou "Pět prstů".
  • Ebensee - památník koncentračního tábora.
  • Původně keltské městečko Hallstatt, což je snad nejkrásnější městečko v celých Alpách, je ideálním cílem výletu. Nádherné panorama městečka je známé převážně díky solným dolům v okolí, které jsou zapsány na seznamu památek UNESCO.

Relaxace v termálech v Bad Ischl

Lázeňské město s termálními lázněmi a císařskou vilou je skvělým cílem.

Vydat se můžete také do areálu termálních lázní Eurotherme vzdáleného 19 km (20 minut jízdy autem), kde najdete bazén s 34 °C teplou termální léčivou vodou, ale také vodopády či masážní trysky. Nechybí ani vířivka o teplotě 36 °C a saunový svět, kde můžete zažít saunový rituál Alhambra. Celodenní vstupné pro dospělého vyjde na 25,5 €.

Penzion Rosenstüberl

Penzion Rosenstüberl

Berggasse 21 , Ebensee
Rakousko

+436604644854

pension.rosenstueberl@gmail.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování