Pobyt v nádherném prostředí rakouských Alp v českém hotel Gasthof Lublass, s polopenzí, welcome drinkem a využitím bazénu. Hotel najdete v podhůří Vysokých Taur s turistickými i cyklo trasami. Dítě do 12 let zdarma.
Pobyt v nádherném prostředí rakouských Alp v českém hotel Gasthof Lublass, s polopenzí, welcome drinkem a využitím bazénu. Hotel najdete v podhůří Vysokých Taur s turistickými i cyklo trasami. Dítě do 12 let zdarma.

Český hotel s bazénem

Krásný hotel rodinného typu s česky mluvícím personálem Gasthof Lublass leží 1 150 m n. m. a najdete ho v Národním parku Vysoké Taury, je tak ideálním výchozím bodem k podnikání různých výletů.

Pokoje hotelu jsou vkusně zařízeny, mají vlastní sociální zařízení, TV/SAT (neplacené kanály Astra 24,5 a Astra 19,2) Některé pokoje mají trezor na uschování cenin a většina pokojů má balkon.

Součástí hotelu je i restaurace s domácí kuchyní (česká a tyrolská), která má venkovní terasu, takže si můžete vychutnávat jídlo a zároveň se kochat nádherným výhledem. Také je zde k dispozici pizzerie.

Během horkých dní si můžete odpočinout ve venkovním bazénu, který je příjemný také k osvěžení například po návratu z túry. Při dlouhé chvíli si zahrajte ping pong.

Vysoké Taury s dech beroucí přírodou a koupáním

Národní park Vysoké Taury je největší ve střední Evropě. Tento národní park je jednou z poslední a z nejpůsobivější přírodní krajiny Rakouska a Alp vůbec. Můžete zde vidět spousty přírodní krás, ale třeba potkat kamzíka horského nebo orla skalního.

  • Čeká na vás množství turistických tras a při jejich procházení neminete působivou přírodní krajinu, vodopády, horská jezera ani drsné horské vrcholky. Vyzkoušet můžete oblíbený nordic walking.

  • Vrcholky hor můžete samozřejmě zdolávat i na kolech. V okolí je spousta cyklostezek. Konkrétní trasy si můžete prohlédnout zde.

  • Toužíte po něčem akčnějším? Zkuste rafting, paragliding, kanoistiku nebo lukostřelbu.

  • Během teplých letních dní se vydejte do nedaleké Matrei (3 km), kde najdete skvělé solárně ohřívané koupaliště (22 - 25 °C) s plaveckým bazénem, bazénem pro neplavce, brouzdališti, skluzavkou a velkou loukou k odpočinku. Koupaliště funguje od konce května do konce srpna (9:00 - 19:00 hodin).

Gasthof Lublass ***

Gasthof Lublass ***

Kaltenhaus 21/1 , Matrei in Osttirol
Rakousko

+420 605 252 296

alpifantasy@gmail.com

Check In
od 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování