Luxusní ubytování v rakouských Alpách v Alpenhotelu Marcius s nádherným výhledem. V ceně je all inclusive, vstup do wellness (bazén, sauna) a slevová karta Nassfeld Plus Card. Okolí je skvělé pro cyklistiku a turistiku.
Luxusní ubytování v rakouských Alpách v Alpenhotelu Marcius s nádherným výhledem. V ceně je all inclusive, vstup do wellness (bazén, sauna) a slevová karta Nassfeld Plus Card. Okolí je skvělé pro cyklistiku a turistiku.

Dovolená v 3*** hotelu Marcius s nádherným výhledem do přírody

Hotel Alpenhotel Marcius *** je postaven v originálním rakouském venkovském stylu a nachází se v Sonnleitn am Nassfeld v nadmořské výšce 1 400 m.n.m., takže při procházce po Sonnleitnu zažijete výhled, na který jen tak nezapomenete.

Hotel se skládá z hlavní budovy a vedlejších budov (cca 150 m) a je vybaven dvoulůžkovými pokoji s přistýlkami (min. 2 dospělí, max. 2 dospělí + 4 děti) a vlastním sociálním zařízením (vlastní sprcha, WC), televize, rádio, topení, fén.

V ceně je také zahrnuta strava formou all inclusive, takže se můžete těšit na snídaně formou bufetu, obědy např. polévka, salát (12:00 - 13:00 hodin), odpolední kávu se zákuskem (15:00 - 16:00 hodin) a bohaté večeře (18:00 - 20:00 hodin) plné regionálních a místních chutí. Po celou dobu pobytu máte veškeré nealkoholické (čaj, káva, limonády) a alkoholické nápoje (rum, pivo, víno, whisky) zdarma (10:00 - 22:00 hodin).

Hotel je také vybaven recepcí, vstupní halou, barem, společenskou místností, restaurací, wellnes i fitness centrem a hotelovou terasou. Pro děti je zde také dětský koutek, pokoj na hraní a odpolední zmrzlina zdarma (15:00 - 16:00 hodin).

Zažijte aktivní dovolenou a objevte krásu rakouských Alp

Hotel je ideálním výchozím bodem pro pěší túry do překrásného okolí. Mezi jedno z nejnavštěvovanějších středisek patří Nassfeld Hermagor, ležící na samém jihu Korutan, nedaleko Villachu a jezera Weissensee, přímo na hranicích s Itálií. Díky své poloze 1 400 m.n.m., je ideálním místem pro vysokohorskou turistiku a cykloturistiku.

Středisko Nassfeld plné jezer a nádherné přírody láká své návštěvníky k aktivně strávenému pobytu a odpočinku. Je vhodné jak pro rodiny s dětmi tak pro sportovní nadšence. Nabízí 800 km značených cyklostezek, přes 1 000 km turistických tras, letní horskou dráhu, skalní labyrint a vodní letní cestu. Vyzkoušet můžete také canyoning, slaňování nebo horské koloběžky.

Další tipy na výlet:

  • Hrad Landskron - zřícenina hradu z 16. století s opičím parkem a strážní věží plnou dravců.
  • Plavba lodí na řece Drau - užijte si jízdu loďkou po majestátní řece, která se romanticky vine mezi údolími.
  • Alpská zahrada Alpengarten Villacher Alpe - tyto alpské květinové zahrady nadchnou každého milovníka flóry. Kromě běžných rostlinek se vám naskytne pohled i na vzácné druhy.
  • Výroba sýru Tressdorfer Alm - zajímá vás, jak se vyrábí kvalitní alpský sýr? Pak se vypravte právě sem a ochutnejte některé z nich.
  • Korutanský zábavní park - nachází se u jezera Presseggersee a nabízí zábavu pro celou rodinu.

S Nassfeld Plus Card získáte ještě více výhod

S Nassfeld Plus Card obdržíte řadu slev a neomezenou nabídku dobrodružství v celé oblasti. A na jaké aktivity budete mít slevy?

  • Na jízdu kabinovou lanovkou Millenium Express nebo sedačkovou lanovkou Gartenkofel.
  • Na vstup na koupaliště Erlebnis-Freibad Gitschtal.
  • Na vstup na přírodní koupaliště Pressegger See.
  • Na vstup do muzea Gailtaler Heimatmuseum.
  • Na dopravu vláčkem, místní dopravu v údolí či na vstup na městskou pláž u jezera Pressegger See.

A plno dalších!

Alpenhotel Marcius *** (CK Nic než pryč)

Alpenhotel Marcius *** (CK Nic než pryč)

Sonnleitn 4 , Nassfeld
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování