Užijte si rodinný pobyt v rakouských Alpách v hotelu Alpenhof*** s all inclusive a neomezeným užíváním wellness jen 400 metrů od centra městečka Mariastein a 20 km od lyžařské oblasti Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.
Užijte si rodinný pobyt v rakouských Alpách v hotelu Alpenhof*** s all inclusive a neomezeným užíváním wellness jen 400 metrů od centra městečka Mariastein a 20 km od lyžařské oblasti Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.

Ubytování kousek od centra

Horský hotel Alpenhof*** se nachází jen 400 metrů od centra města Mariastein a nabízí nádherný výhled na Wallfahrtskirche Mariastein.

Ubytováni budete buď ve dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky anebo v rodinném pokoji s možností dvou přistýlek.

Dvoulůžkový pokoj (max. 2 dospělí + 1 dítě): sprcha/WC, SAT-TV, radio, některé z pokojů mají balkon.

Rodinný pokoj – dva dvoulůžkové pokoje vedle sebe bez spojovacích dveří (max. 2 dospělí + 2 děti): sprcha/WC, SAT-TV, radio, některé z pokojů mají balkon.

Hotel je vybaven vstupní halou s krbem a recepcí, restaurací a hotelovým barem.

Vychutnejte si all inclusive

Nač se na dovolené trápit s vařením nebo vyhledáváním restaurací? Hotel Alpenhof nabízí stravu all inclusive a starat se nemusíte ani o nápoje.

Stravování probíhá v hotelové restauraci. Snídaně se servírují formou bufetu, mezi 12 a 13 hodinou následuje lehký oběd (toast, hranolky, polévka, palačinky) a mezi 15 a 16 hodinou pak svačina (káva/kakao/čaj a zákusek). Večer (18 - 19:30) se těšte na bohaté večeře o 4 chodech - možnost výběru hlavního chodu včetně polévky + salátový bufet. Během dne (od 10 do 21 hodin) máte v ceně nealkoholické nápoje, pivo a víno.

Zalyžujte si v největším rakouském areálu

  • Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental je největší rakouský lyžařský areál a je jedním z nejlepších středisek na světě. Čeká na vás 279 km sjezdovek, moderní lanovky a vleky. Široké a členité sjezdovky pokrývají pahorky mezi městy Ellmau, Scheffau, Söll a Brixen im Thale. Skiwelt to je sněhová jistota s výkonným zasněžováním pokrývajícím 80% sjezdovek. Z Mariasteinu sem jezdí skibus zdarma.

Odpočinek ve wellness a zábava

Hotel má své vlastní wellness zařízení a po předchozích domluvě jej můžete bezplatně a neomezeně využívat. Můžete si zaplavat ve vnitřním bazénu, oddechnout si v odpočívárně nebo relaxovat ve finské sauně a infračervené kabince.

1x týdně (ve čtvrtek) také probíhá pochod s pochodní a svařákem. Přidejte se k průvodu a užijte si krásy horského městečka.

Vydat se můžete také na výlet do okolních měst. Za trochou historie si zajeďte do muzea v Ellmau (30 km). Erlebnisbad Ellmau (30 km): zážitkový vodní svět s bazény a saunami přijde vhod po celodenním lyžování.

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Mariastein 24 , Mariastein
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná