Pobyt vhodný pro rodiny s dětmi v hotelu Edelweiss*** s rozšířenou polopenzí, vstupem do wellness, fitness a další výhody. Užijte si lyžování v Alpách - ski areál jen 3 km, běžkařské tratě začínají přímo u hotelu.
Pobyt vhodný pro rodiny s dětmi v hotelu Edelweiss*** s rozšířenou polopenzí, vstupem do wellness, fitness a další výhody. Užijte si lyžování v Alpách - ski areál jen 3 km, běžkařské tratě začínají přímo u hotelu.

Bydlení v hotelu Edelweiss v národním parku Vysoké Taury

Tradiční hotel Edelweiss*** leží na klidném místě v národním parku Vysoké Taury (Rakousko). Do centra města Mallnitz je to 850 m.

Hotel se skládá z hlavní budovy a ze 30 m vzdálené vedlejší budovy. Ubytováni budete v útulně zařízených dvoulůžkových pokojích (2 osoby) nebo čtyřlůžkových apartmánech (2 osoby + až 2 děti) s vlastním sociálním zařízením, telefonem, minibarem (za poplatek), fénem a trezorem. Některé pokoje/apartmány mají balkon nebo terasu. Apartmány mají navíc obývací místnost s kuchyňskou linkou a rozkládací pohovku (přistýlka).

V hotelu najdete recepci se vstupní halou, společenskou místnost, kulečník, posilovnu (v ceně), malou knihovnu a lyžárnu se sušákem na lyžáky.

Je tu také bar a restaurace, kde je servírována rozšířená polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Mezi 16-18 hodinou si můžete dát odpolední kávu a zákusek. Večeře je formou tématických bufetů. Navíc máte mezi 18-20 hodinou (k večeři) nápoj v ceně - na výběr minerální voda, jablečný a pomerančový džus, pivo, víno.

Vyberte si termín

Varianta A:

  • pobyt lze uplatnit v termínech 28. 2. - 26. 3. 2016 (u varianty na 6 dní/5 nocí je možný příjezd pouze v neděli)

Varianta B:

  • pobyt lze uplatnit v termínu 30. 1. - 28. 2. 2016

Odpočiňte si ve wellness

Využijte jedinečnou šanci relaxace ve wellness. Jednou za pobyt máte vstup do wellness centra zdarma (otevírací doba 17:00 - 21:00 hodin - termín dle dohody). Ve wellness o rozloze 70 m² najdete saunu, parní lázeň, kabinku s infračerveným zářením, masážní sprchy a relaxační místnost. Další použití za poplatek.

Parádní lyžovačka

Mallnitz je oblíbené lyžařské středisko a každý si tu přijde na své. Skibus staví jen 30 m od hotelu.

Lyžařské středisko Ankogel (1 267 m - 2 636 m), které je jen 3 km od hotelu, nabízí široké červené sjezdovky (35 km), které jsou perfektně upravené. Dále je tu možnost nočního lyžování, osvětlené sáňkařské dráhy i dětské školky a cvičných vleků. Ankogel má výborné sněhové podmínky po celý rok.

Lyžařské středisko Mölltal (2 200 m - 3 122 m) s 9 moderními lanovkami a 71 km ledovcových sjezdovek uspokojí i náročné lyžaře. Vyzkoušejte nejvyšší sjezdovku FIS nebo funpark pro snowboardisty s jumpy a sněhovými vlnami. Mölltal patří ke střediskům s nejvyšší jistotou sněhu.

Preferujete běžecké lyžování? V Mallnitzu a okolí si běžkařských tratí užijete do sytosti - ty nejbližší začínají hned u hotelu.

  • Mallnitz: 25 km běžkařských tras
  • Flattach: 15 km běžkařských tras
  • Obervellach: 30 km běžkařských tras
  • Mölltal: 2,5 km běžkařských tras

Poznejte historii i přírodní krásy Rakouska a relaxujte

  • Eissee panoramatická restaurace se nachází na okraji ledovce Mölltal. Gigantická konstrukce ze skla a ocele poskytuje úžasný výhled na okolní velikány. Dojet sem můžete lanovkou nebo "Gletscher Expressem".
  • Zámek Hellbrunn v Salzburgu láká návštěvníky na vodní fontány a vodotrysky, které jsou zabudovány po celém zámeckém parku.
  • Lázně Tauern Bad kromě koupání nabízí rozmanitý areál se saunami a dech beroucí výhled na Národní park.
  • Národní park Bios: prozkoumejte tajemství alpského života zábavnou formou.
  • Hrad Unterfalkenstein
  • Rodný dům W. A. Mozarta
Hotel Edelweiss (CK Nic než pryč)

Hotel Edelweiss (CK Nic než pryč)

Mallnitz 17A , MALLNITZ
Rakousko

+39 3347188852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná