Vyrazte do populárního rakouského rezortu Bad Gastein, kde můžete zavítat do skalních lázní, nebo si skvěle zalyžovat: 300 m od hotelu leží lanovka Graukogel v lyžařském areálu Ski Amadé. Nudit se nebudete ani na chvíli.
Vyrazte do populárního rakouského rezortu Bad Gastein, kde můžete zavítat do skalních lázní, nebo si skvěle zalyžovat: 300 m od hotelu leží lanovka Graukogel v lyžařském areálu Ski Amadé. Nudit se nebudete ani na chvíli.

Panoramahotel Pawlik *** v jedné z nejkrásnějších rakouských lokalit

Panoramahotel Pawlik*** najdete na jednom z nejkrásnějších míst celého Rakouska - v lázeňském městečku Bad Gastein. Do centra městečka se od hotelu dostanete do 10 min pěšky. 300 m od hotelu leží lanovka Graukogel, kde si užijete parádní lyžovačku.

Ubytování nabízí hotel v příjemně zařízených pokojích. Podle variant můžete vybírat z dvoulůžkových pokojů a z pokojů s přistýlkou:

  • Varianty A: Dvoulůžkový pokoj Grand Lit (cca 18 m2, min. / max. 2 dospělí): sprcha / WC, kosmetické zrcátko, TV, balkon s panoramatickým výhledem.
  • Varianty B: Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (cca 22 m2, min. 2 dospělí / max. 2 dospělí + 1 dítě): sprcha / WC, kosmetické zrcátko, TV, balkon s panoramatickým výhledem.

Najdete zde také hotelový bar a restauraci s panoramatickým výhledem, kde si můžete dosytosti užít skvělé domácí kuchyně. 

V rámci rozšířené polopenze budete mít v ceně balíčku:

  • Snídaně i večeře formou bufetu
  • Apres Ski polévku (16 - 17 hod)
  • Nealkoholické nápoje (10 - 21 hod)
  • Alkoholické nápoje (víno, pivo 19 - 21 hod)

Lyžování ve Ski Amadé

Graukogel je nejmenší lyžařské údolí v Gasteinu, zato je však klidné a nejméně navštěvované. Nemusíte se proto bát dlouhých front a přeplněného svahu. Nahoru se dostanete dvěma sedačkami. Kopce jsou poměrně strmé, v roce 1958 se zde konalo mistrovství světa.

Na své si přijdou také běžkaři, v údolí Gasteinu je asi 150 km tratí, kde se dá při dobrých sněhových podmínkách výborně běžkovat.

Kam po lyžovačce? Ohřejte se ve skalních lázních

Po zdolávání zasněžených vrcholků se ohřejte ve skalních lázních Felsentherme o rozloze 600 m2, které jsou vybudovány přímo ve skalách.

Najdete zde komplex saun i vnitřní bazén. Užívat si tak můžete například solné jeskyně, parní lázně nebo infrasaunu.  

Gastein Card se spoustou skvělých slev

Ubytováním v hotelu získají osoby starší 14 let slevovou kartu Gastein Card nabízející řadu bezplatných nebo cenově zvýhodněných služeb. Slevu obdržíte například na termální lázně, wellnessová zařízení, kasino, lanovky...

Panoramahotel Pawlik (CK Nic než pryč)

Panoramahotel Pawlik (CK Nic než pryč)

Richard Strauss-Weg 6 , Bad Gastein
Rakousko

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IČO:IT-02843790210


+39 3347188852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování