Vydejte se do pohádkové přírody Alp a oddychněte si od každodenního shonu. Ubytování v českém rodinném penzionu Alpenrose nedaleko sjezdovek s výbornou domácí polopenzí a pravou alpskou atmosférou + děti do 6 let zdarma.
Vydejte se do pohádkové přírody Alp a oddychněte si od každodenního shonu. Ubytování v českém rodinném penzionu Alpenrose nedaleko sjezdovek s výbornou domácí polopenzí a pravou alpskou atmosférou + děti do 6 let zdarma.

Vaše dovolená v nejkrásnější části Tyrolska jen 4 hodiny jízdy od Prahy

Vydejte se na pohádkovou dovolenou do penzionu s rodinnou atmosférou Alpenrose, který najdete v malebné rakouské vesničce Erpfendorf. Užít si můžete turistiku, běžky a samozřejmě sjezdové lyžování.

Velkou výhodou penzionu Alpenrose je jeho dostupnost především z Prahy - na místo dorazíte zhruba za 4 hodiny. Z Brna jste pak v cíli zhruba za 5 hodin.

Bát se cizích jazyků opravdu nemusíte. Penzion patří českým majitelům, obslouží vás česky mluvící personál a v rodinné restauraci si můžete dopřát příjemně vychlazený Pilsner.

Ubytování nabízí penzion ve stylově zařízených pokojích. Ty mají k dispozici vlastní sociální zařízení a také balkón, který oceníte především během hezkých slunných dní.

Vybrat tu nejlepší dobu pro svoji dovolenou můžete z těchto termínů:

SEZONA A:

  • 8.3. - 30. 4. 2016

SEZONA B:

  • 7.2. - 7. 3. 2016

V penzionu je hostům k dispozici také příjemně zařízená restaurace spolu s barem. Tam si můžete užít skvělé jídlo všeho druhu - pochutnáte si jak na českých, tak i tyrolských a mezinárodních dobrotách. Pokud chcete na dovolenou vyrazit s partou přátel či celou rodinou, ve volném čase můžete využít také společenskou místnost přímo v penzionu.

Rakouské Alpy - lyžování pro celou rodinu jen kousek od penzionu

Na dovolenou si s sebou určitě nezapomeňte přibalit lyže, nebo alespoň běžky. Zimní sezóna v Rakousku začíná už v podzimních měsících, vydat se můžete do několika blízkých lyžařských středisek:

  • Kitzbuhel je jedno z nejznámějších a nejluxusnějších středisek zimních sportů v Rakousku, přezdívá se mu 'Monte Carlo Alp'. Nabízí až 530 km sjezdovek nejrůznějších úrovní (nachází se pouze 12 km od penzionu).
  • Pokud dáváte přednost menšímu lyžařskému areálu rodinného typu, vyrazte za sportem do Steinplatte (6 km od penzionu), který nabízí až 50 km upravených sjezdovek.
  • Určitě neprohloupíte, pokud se vydáte zalyžovat do St.Johann. Areál nabízí až 60 km sjezdovek a nachází se jen 7 km od penzionu.

Info: Ski bus máte ZDARMA a staví 50 m od hotelu.

Pokud máte rádi spíše běžky, vydejte se poznat horské scenérie díky 39 km upravených tras, které se nachází v nádherném údolí kolem Kitzbuhelu.

Ráj pro nadšené turisty kousek od střediska Kitzbühel

Lokalita Kitzbühelrských Alp láká cestovatele nejenom kvůli svým přírodním krásám, ale také kvůli spoustě aktivit, které se tu dají podniknout. Penzion se navíc nachází kousek od známého sportovního a turistického střediska Kiztbühel se slavným se slavným horským vrcholem Hahnenkamm, nudit se tu tedy rozhodně nebudete.

Gasthof Alpenrose

Gasthof Alpenrose

Salzburger Str. 34 , Erpfendorf
Rakousko

Provozuje společnost:
Prosím doplnte IČ: Prosímdoplnte


+420 602 659 886

petr.zalud@email.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování