Aries Hotel & Spa Wisła **** leží v polském městečku jen 10 km od hranic s Českem a necelé 2 km od Czerniańskieho jezera. Užijte si pobyt plný výletů do přírody, kvalitní gastronomie formou polopenze a odpočinku v luxusním wellness. Do toho budete mít neomezený vstup a čeká tu na vás vnitřní bazén, 2 venkovní vířivky, saunová zóna a fitness.

O ubytování

Hotel Aries Wisła **** se nachází v malebném městečku Wisła, kterému se přezdívá „perla Beskyd“. Budova hotelu kdysi bývala legendárním turistickým domem a zachovalé historické prvky zde umocňují jedinečný charakter místa. Většinu okolní krajiny tvoří hluboké lesy. Síla přírody, přátelská atmosféra a útulné ubytování zajistí, že zde od první minuty pobytu zapomenete na všechny starosti všedních dnů.

Městečko Wisła leží v malebném údolí stejnojmenné královny polských řek. K návštěvě zde láká například muzeum farmacie (6 km), muzeum magického realismu Ochorowiczówka (4,2 km), Beskydské muzeum (5,2 km) nebo Ekologické vzdělávací centrum ve Wisłe (3 km).

V okolí vede spousta značených turistických tras, a tak si stačí vybrat z množství atraktivních výletních cílů. Vydat se můžete například k Czerniańskému jezeru (2,5), k zámku Górny (3,5 km), vodopádu Kaskady Rodła (7 km) nebo jeskyni Malinowska (11 km). Ke zdolání vybízí okolní hory, jako je například Smerekowiec (6,2 km), Zielony Kopiec (9 km) nebo nejvyšší vrchol v této lokalitě – Beraní hora (10 km), která je nejvyšší v této lokalitě a na jejím vrcholu je rozhledna.

Dokonalou dovolenou si zde užijete také v zimě. V okolí Wisły lákají lyžaře svahy více než 20 ski areálů všech obtížností. K tomu má hotel vlastní skibus, který případné zájemce zaveze do moderních středisek ve Szczyrku (17 km), Brenně (25 km) a Ustroni (12 km). Milovníci běžkování se zde mohou projet po nejkrásnějších běžeckých tratích v Polsku a pro vodní živly je zde zase Aquapark Tropicana (6,4 km) s celoročním provozem.

Kde budete spát?

Jedinečný design pokojů je inspirován tradičními místními řemesly a beskydskou přírodou. Interiéru tak dominuje dřevo, kámen a tlumené zemité tóny, což zajistí, že se zde od prvního okamžiku budete cítit příjemně. Žádný z pokojů není stejný, všechny ovšem spojuje funkčnost a nejvyšší úroveň pohodlí.

Dvoulůžkový pokoj typu Premiere o rozloze 20–25 m² disponuje vlastní koupelnou a nabízí krásný výhled do přírody. Součástí vybavení je pohodlná postel s hypoalergenními polštáři a dekami, klimatizace, WiFi připojení, televize, minibar, trezor a set na přípravu čaje a kávy. V koupelně najdete fén, sadu luxusní kosmetiky, pantofle, ručníky a župany.

Dvoulůžkový pokoj typu Premiere Plus o rozloze 25–35 m² je vybaven pohodlnou postelí s hypoalergenními polštáři a dekami, klimatizací, WiFi připojením, televizí, minibarem, trezorem a setem na přípravu čaje a kávy. V koupelně najdete fén, sadu luxusní kosmetiky, pantofle, ručníky a župany.

Pokoj Aries Suite nabízí komfortní a moderní ubytování na ploše 30–31 m². Toto luxusní apartmá se skládá z ložnice, obývacího pokoje, koupelny s WC a sprchou a samostatného WC. Většina těchto prostorných apartmá má úchvatný výhled na přírodní scenérie. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, která může sloužit jako přistýlka. Součástí vybavení je dále pohodlná manželská postel s hypoalergenními polštáři a dekami, klimatizace, WiFi připojení, televize, minibar, trezor a set na přípravu čaje a kávy. V koupelně najdete fén, sadu luxusní kosmetiky, pantofle, ručníky a župany.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Polka si užijete moderní gastronomii inspirovanou tradiční polskou kuchyní. Díky použití nejkvalitnějších ingrediencí od místních dodavatelů a důrazu na prezentaci jídla zde potěšíte nejen chuťové buňky, ale také oči.

Každé ráno si vychutnáte lahodnou snídani ve formě bufetu s pestrým výběrem teplých i studených snídaňových pokrmů. Přes den je možné objednávat ze stálého či sezónního jídelního lístku a večer se můžete těšit na servírovanou večeři dle výběru šéfkuchaře.

Báječným místem pro zážitkovou kuchyni je zimní zahrada v podobě skleníku umístěná v zahradě hotelu nedaleko šumícího potoka.

Kde budete relaxovat?

Díky poloze v obklopení hlubokých beskydských lesů je Hotel Aries Wisła **** tím pravým místem pro nerušený odpočinek. Kromě nádherné okolní přírody vám zde k dokonalému uvolnění těla i mysli pomůže moderní Aries Spa.

Součástí wellness zóny je vnitřní relaxační bazén a terasa zasazená do lesa se dvěma venkovními vířivkami. Dále zde najdete saunový svět s několika druhy saun a ochlazovací kádí.

Pokud zatoužíte po trošce hýčkání, můžete si zde dopřát širokou škálu masáží a kosmetických procedur.

Pro všechny milovníci pohybu je zde moderní fitness.

Cestujete s dětmi?

Hotel je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s dětmi. O zábavu malých hostů se postará vnitřní herna plná her a knížek a venkovní hřiště s pískovištěm, houpačkou, skluzavkou a velkým domečkem. Součástí bazénu ve wellness je brouzdaliště a dvě hrací fontánky.

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Czarne 3 , Wisła
Polsko

Provozuje společnost:
Platan Hotels & Resorts Sp. z o.o. IČ: 146029708


+48 334 440 444

recepcja.wisla@hotelaries.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,5 km
Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
6,4 km
Sjezdovka
0,9 km