Unikněte každodennímu shonu na wellness pobytu v Centru pro zdraví a odpočinek Nowy Zdroj, kde vás čeká polopenze, neomezený vstup do bazénu, vířivky či sauny a až 10 lázeňských procedur dle vašeho výběru. Zkuste třeba inhalaci nebo léčebný zábal. K hotelu to nebudete mít daleko – leží jen necelých 30 km od hranic s Českem.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel je nově postavený, s mnoha pokoji a velkou restaurací. Pochutnali jsme si tady na velice kvalitních a dobrých jídlech. Určitě je ale lepší chodit na snídaně/večeře dříve, abyste si z jídel mohli vybrat. Pokoje jsou dostatečně velké a opravdu pěkně zařízené.”

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2018

O ubytování

Hotel Nowy Zdroj se nachází v lázních Polanica-Zdrój v podhůří Bystřických a Stolových hor, jen 17 km od hranic s Českem. Doslova pár kroků od hotelu leží krásný lázeňský park s lázeňskými budovami včetně sanatoria Wielka Pieniawa z roku 1906. V parku najdete i malebnou krytou promenádu, světelnou fontánu a pavilon na pitné kúry zdejší blahodárnou minerální vodou. Okolí lze prozkoumat po mnoha turistických a cyklistických trasách. Oblíbenými výletními cíli jsou zámek Lesní skála (17 km), Pekelské údolí (4 km) s populární restaurací Piekjelko či velmi zajímavé muzeum papíru v nedalekém lázeňském městečku Duszniky Zdrój (10 km). Oblíbený lyžařský areál Ski Zieleniec je vzdálen pouze 20 km.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou (22 m²) je vybaven WiFi připojením, telefonem, rychlovarnou konvicí a fénem. Součástí je také balkon.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s vlastní koupelnou (22 m²) nabízí moderní interiér a vybavení v podobě televize, WiFi připojení, minibaru, trezoru a setu na přípravu čaje a kávy. V koupelně najdete kromě toalety a sprchy také pantofle, župany a sadu kosmetiky. Pokoj disponuje také terasou, nebo balkonem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si pochutnáte na pestré nabídce regionálních pokrmů připravovaných z kvalitních místních surovin. Těšit se můžete na bohaté bufetové snídaně a večeře. Na přání vám rádi připraví i pokrmy pro vegetariány, diabetiky a celiaky. V areálu hotelu jsou dále 2 kavárny s bohatou nabídkou nápojů a domácích dezertů.

Kde budete relaxovat?

O harmonii vašeho těla i mysli se postará wellness s bazény, vířivkou a saunovou zónou. Součástí hotelu je rozsáhlé léčebné centrum, kde pod vedením profesionálů nabízejí mnoho procedur jako terapie chronických bolestí, fyzioterapii, zdravotní i relaxační masáže a další. Dopřát si můžete i kosmetické rituály.

Něco navíc

Zasportovat si můžete v hotelové posilovně.

Hotel Nowy Zdroj

Hotel Nowy Zdroj

Zdrojowa 34a , Polanica-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Miroslaw Palbow IČ: 230516949


+48 74 306 7676

recepcja@nowyzdroj.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 16 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
19 km
Běžkování
12 km

Tipy na výlet

Polanica-Zdrój

Polanica-Zdrój Tip na výlet

Lázeňské město láká k procházkám po klidném parku plném záhonů s květinami a krásnými fontánkami a k zastavením v romantických altáncích. Místní lázeňská architektura je inspirovaná německými domy a v parku nechybí ani obří šachy. Shodou okolností se právě zde od roku 1963 každoročně koná špičkový šachový turnaj. Ve městě vyvěrají léčebné prameny, kolem kterých byla vybudována léčebná střediska zaměřující se na srdeční, žaludeční a pohybová onemocnění.

Co nevynechat při návštěvě této oblasti?

  • Duszniky Zdrój - Muzeum papíru
  • Národní park Stolové hory
  • Historické centrum Kladska
  • Děti i dospělí si mohou užít jízdu na bobové dráze v centru Góralka.

Okolí města Polanica-Zdrój můžete dobře prozkoumat díky značeným turistickým trasám a cyklostezkám.

Více informací
Ladek-Zdrój
Ladek-Zdrój
Kudowa Zdrój
Kudowa Zdrój
Aquapark Kudowa-Zdrój
Aquapark Kudowa-Zdrój