Pokud patříte mezi náročné zákazníky, pak vás potěší pobyt v Hotelu Klimek SPA ****, který získal již několik ocenění. Výborná polopenze, vstup do hotelového wellness i aquaparku a navíc dvě lázeňská města v okolí.

O ubytování

Hotel Klimek SPA **** je díky nádherné okolní přírodě, čistému vzduchu a výjimečné atmosféře ideálním místem pro dokonalý odpočinek i aktivní dovolenou.

Hotel se nachází v lázeňském městě Muszyna, pouze 11 km od hranic se Slovenskem. Pramení zde blahodárné minerální prameny bohaté na vápník, magnesium, sodík a železo. V malebné okolní krajině plné kopců leží 6 unikátních dřevených kostelů zapsaných na Seznamu dědictví UNESCO. Vydejte se k nim třeba na kole některou z mnoha turistických a cyklistických stezek.

Pouze 2 km od hotelu leží zřícenina hradu Baszta,který dříve sloužil k obraně města. Při archeologických výzkumech se v něm našly mimo jiné pozůstatky keramiky z území Česka a Maďarska. Najdete zde i několik oblíbených lyžařských středisek, například Dwie Doliny Mus (4 km), které je vhodné hlavně pro rodiny, a Jaworzyna Krynicka (7 km) se 7 sjezdovkami různých obtížností a lyžařskou školou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v luxusně zařízených pokojích typu Standard (16 m²) v elegantním stylu. K vybavení pokojů patří klimatizace, televize, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou a fénem. Nechybí ani telefon, rádio a trezor na vaše cennosti. Pokoje jsou dvoulůžkové, za příplatek je ale možné přidat přistýlku. Některé pokoje mají také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na polské a evropské kuchyni připravované z kvalitních regionálních surovin. Ráno načerpáte síly při snídani ve formě bufetu. Pokud vás přes den přepadne hlad či chuť, dle libosti můžete objednávat pokrmy z jídelního lístku.

Večer se podávají servírované večeře nebo večeře formou bufetu. Příjemnou atmosféru doprovázenou rytmy hudby si užijete v baru Hotel Pub. Čeká na vás bohaté nápojové menu, koktejly i lehké občerstvení. Zahrát si zde můžete bowling a kulečník.

Kde budete relaxovat?

Vnitřní sílu a harmonii načerpáte v hotelovém wellness. Najdete zde bazén, vířivku i saunu. Dopřát si můžete i řadu relaxačních a kosmetických procedur. Co takhle zpříjemnění dne při aromatické masáži při svíčkách? Děti budou nadšené z nabídky procedur a masáží, které jsou určeny právě pro ně.

Cestujete s dětmi?

Pobyt v hotelu si užijí i malí hosté. Kromě speciálního menu v restauraci na ně čeká zábava ve skvěle vybaveném dětském koutku. Spolu s rodiči si mohou užít i wellness, kde je pro ně připraveno několik procedur.

Něco navíc

Odpočinek si můžete zpestřit bowlingem, kulečníkem nebo třeba tréninkem v hotelové posilovně.

Hotel Klimek **** SPA

Hotel Klimek **** SPA

Złockie 107 , Muszyna
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa IČ: 120555699


+ 48 184 778 222

recepcja@hotel-klimek.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
3,9 km
Běžkování
4 km