Za nekonečným hýčkáním vyrazte do Polska. V údolí Beskyd stojí moderně zařízený Hotel Kotarz Spa & Wellness ***, kde si užijete bohatou polopenzi, bazén, vířivku, sauny i seansi v solné jeskyni.

O ubytování

Hotel Kotarz Spa & Wellness *** se nachází v malebné vesničce Brenna u břehů řeky Brennica, pouze 10 km od hranic s Českem. Nádhernou okolní přírodou plnou lesů a hor je možné objevovat po mnoha turistických i cyklistických trasách či mnoha sjezdovkách. Za krásnými výhledy na Beskydy se stačí vydat na výlet na některý z blízkých vrcholků: Koparz (7 km), Trzy Kopce (8 km) či Orłowa (7 km). Nejbližší vlek je od hotelu vzdálen jen 500 m, oblíbené lyžařské středisko Szczyrk leží 12 km daleko.

Kde budete spát?

Těšte se na pohodlné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji. Na pokoji budete mít k dispozici LCD televizi, WiFi připojení, skříň a vlastní koupelnu se sprchou, ručníky, fénem a kosmetikou. Některé pokoje mají i balkon.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si pochutnáte na delikátních pokrmech připravovaných z nejčerstvějších a nejkvalitnějších lokálních ingrediencí. Nabídka skládající se z tradičních regionálních specialit i mezinárodní kuchyně potěší i ty nejnáročnější labužníky. Těšte se na bohaté bufetové snídaně a večeře. Během dne je možné vybírat z pestrého jídelního lístku restaurace. K hotelu patří také grilovací altán u řeky, ve kterém v sezoně probíhají oblíbené večery s hudbou a lahůdkami na grilu. Vynikající výběrovou kávu, vyhlášenou domácí zmrzlinu a lahodné dezerty ochutnáte v hotelové kavárně Cafe & Pub.

Kde budete relaxovat?

Na strasti všedního dne snadno zapomenete v hotelovém wellness centru. Čeká na vás vnitřní část - bazén, vířivka a 4 sauny. Nově ve wellness najdete i venkovní saunovací sud s výhledem na řeku a finskou balia vířivku s výhledem na hory. V létě je pak k dispozici venkovní bazén, dětské brouzdaliště, 3 vířivky, lehátka a plážový bar. Zpříjemnit den si můžete masáží nebo kosmetickými procedurami.

Cestujete s dětmi?

Plno her a zábavy na děti čeká ve skvěle vybavené herně.

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Wyzwolenia 40 , Brenna
Polsko

Provozuje společnost:
CS Poland Centrum Sport sp. Z o.o. IČ: 070514747


+48 33 8556 996

recepcja@kotarz.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Sjezdovka
0,5 km