Zažijte perfektní relax v 4* penzionu Klimek, který již získal několik ocenění, a je proto vhodný i pro náročné zákazníky. V ceně máte neomezený vstup do parádního hotelového aquaparku a saunového světa. Navíc můžete vyzkoušet solnou místnost.

O ubytování

Penzion Klimek **** najdete v polském lázeňském městě Muszyna jen kousek od ruin hradu Baszta, regionálního muzea a lázeňské kolonády s léčivými prameny. Na výlet se vydejte do dalších lázeňských měst jako je Krynica-Zdrój (11 km) a Piwniczna-Zdrój (28 km). Najdete zde i několik oblíbených lyžařských středisek, například Dwie Doliny Mus (4 km) a Jaworzyna Krynicka (7 km). Ke slovenským hranicím to budete mít necelých 10 km, takže za poznáním můžete vyrazit i na Slovensko.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve velmi elegantním pokoji pro dva. Samozřejmostí je komfortní postel, televize, WiFi připojení, klimatizace, sejf a vlastní koupelna se sprchovým koutem i fénem.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v penzionu najdete restauraci Strakija, která je vyhlášená pro svou vynikající regionální kuchyni z čerstvých surovin. Ochutnejte třeba tradiční polskou polévku žurek, vyhlášené holubce nebo jelení pečeni. Každé ráno si pochutnáte na snídaních a večer pak na dvou vynikajících chodech.

Kde budete relaxovat?

Aquapark v sousedním Hotelu Kllimek **** (80 m) vás nadchne velkým bazénem s různorodými typy hydromasážních atrakcí jako jsou vodní dělo, kaskády, gejzír nebo protiproudy. V komplexu samozřejmě najdete i vířivku a masážní sprchy. Z dlouhého tobogánu, brouzdaliště, vodní houby a dalších atrakcí budou mít radost především vaše děti. Navštívit doporučujeme také saunový svět s bio saunou, exotickou sprchou a relaxační hudbou přímo v penzionu.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě potěší dětský koutek a také možnost vymalovat si pár obrázků v restauraci během čekání na jídlo.

Penzión **** Klimek

Penzión **** Klimek

Muszyna Złockie 106 , Muszyna
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Klimek SPA Klimek Sp.J. IČ: 120555699


+48 18 471 92 05

rezerwacje@pensjonatklimek.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od lázní
7 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
4 km