Nechte se okouzlit přírodou polských Tater a rozmazlovat v Hotelu Bachledówka v horské vesničce Czerwienne. V ceně máte vstup do sauny, vířivky, krytého bazénu a lahodnou polopenzi. V okolí je pousta ski areálů, ten nejbližší je 1 km od hotelu.

O ubytování

Hotel Bachledówka *** se nachází ve výšce téměř 1000 m n. m. v malebné horské vesničce Czerwienne. Kromě nádherných výhledů na Tatry svým hostům nabízí moderní ubytování a zároveň útulnou atmosféru tradičního horského hotelu. Objevte krásy polské části Tater. Zdolejte nejvyšší polskou horu Rysy (33 km) nebo bájemi opředený Wielki Giewont (19 km). Cyklisté se mohou vydat k největšímu jezeru Vysokých Tater – Mořskému oku (30 km). Milovníci náročné vysokohorské turistiky zajisté neodolají Orlí prti, což je vůbec nejnáročnější značená stezka celých Tater. Za parádní lyžovačkou ve Ski Czerwienne (2 km) to budete mít z hotelu kousek!

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném světlém dvoulůžkovém pokoji s výhledem na okolní horskou krajinu. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, telefonem a vlastní koupelnou.

Pokoje Standard měří cca 18 m² a jsou vybavené 2 oddělenými postelemi, které lze spojit do dvoulůžka. Koupelna je se sprchou. Pokoje v prvním patře mají balkón, ze kterého se můžete kochat výhledem na malebnou krajinu. Pokoje v druhém patře jsou bez balkónu, stále ale z oken uvidíte na krásné pohoří Tater.

Pokoje Superior nabídnou kromě dvou lůžek také rozkládací pohovku. Celkově jsou prostornější (25 m²) a velmi komfortně vybavené, nemají ale balkón. V koupelně najdete sprchový kout.

Pokoj Family (45 m²) najdete v druhém patře hotelu a skládá se ze dvou samostatných ložnic a koupelny se sprchou. V obou ložnicích můžete mít oddělené postele či spojené dvoulůžko, celkově tento pokoj ubytuje až 6 osob. Nenajdete u něj balkón, díky panoramatickým oknům ale nezůstanete ochuzení o výhled.

Studio (34 m²) bude ideální pro čtyř až pětičlennou rodinu. Je rozdělené do dvou pokojů, jednoho s manželskou postelí a druhého s rozkládací pohovkou. Oba pokoje mají vlastní balkón s výhledem na Tatry. Součástí vybavení je také koupelna se sprchou a lednice.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou a krásným výhledem na hory si vychutnáte vynikající tradiční i mezinárodní pokrmy z nejkvalitnějších lokálních surovin. K jídlu si můžete vybrat ze široké nabídky vín. Každé ráno se těšte na bohaté bufetové snídaně. Přes den i večer je možné objednávat speciality z jídelního lístku přímo v hotelové restauraci Blizej Nieba. Oblíbený nápoj vám v hotelovém baru připraví profesionální barmani.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu stráveném v nádherné horské přírodě si odpočinete v prostorném bazénu s krásným výhledem na okolní vrchy. Zarelaxovat dále můžete v parní, finské nebo aroma sauně. Součástí wellness je také vířivka. Pro ještě příjemnější zážitek si dopřejte profesionální masáž nebo některou z kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Hotel Bachledówka *** je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s dětmi. Pro nejmenší návštěvníky je připravena například dětská herna a animační programy (vaření, divadélko, čtení pohádek). Spousta zábavy a her čeká také na velkém venkovním hřišti. Na malé dětské strávníky myslí i v restauraci, kde je k dispozici dětské menu a samozřejmě vybavení jako židličky.

Něco navíc

O zábavu budete mít během pobytu rozhodně postaráno. Zahrajete si kulečník nebo stolní fotbálek.

Hotel Bachledówka ***

Hotel Bachledówka ***

Czerwienne - Bachledówka 353 , Czerwienne
Polsko

Provozuje společnost:
Bachledówka S.A. IČ: 121600290


+48 182 658 178

rezerwacja@bachledowka.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od lázní
15,5 km
Aquapark
15,6 km
Sjezdovka
2,2 km
Běžkování
9 km