Jedinečný luxus ve 4* hotelu kousek od centra Krakova. Těšte se na hotelové wellness se suchou i parní saunou a posilovnou a bohaté snídaně formou bufetu. Objevte evropskou metropoli plnou historie a památek UNESCO.
Jedinečný luxus ve 4* hotelu kousek od centra Krakova. Těšte se na hotelové wellness se suchou i parní saunou a posilovnou a bohaté snídaně formou bufetu. Objevte evropskou metropoli plnou historie a památek UNESCO.

Ubytování téměř v centru Krakova v Hotelu Apis ****

Ne náhodou se polský Krakov stal městem básníků a spisovalelů a získal ocenění Město literatury UNESCO za rok 2013. Nechte se inspirovat múzou této jedinečné evropské metropole a prožijte zde třeba romantický víkend ve dvou.

Hotel Apis **** nabízí svým hostům příjemnou osobitou atmosféru a také vynikající polohu jen kousek od centra města. Díky skvělé dostupnosti městské hromadné dopravy jste v centru během pár minut.

Pokoje jsou luxusně zařízené, disponují vlastním sociálním zařízením, individuálně nastavitelným topením, fénem, TV/SAT i internetovým připojením. Na vyžádání vám personál zapůjčí žehličku i denní tisk. Pokud máte zájem přijet s celou rodinnou, uvítáte možnost ubytovat se v rodinném apartmá.

Kuchaři v hotelové restauraci si zakládají na čerstvosti a kvalitě potravin, jak se přesvědčíte během bohatých snídaní.


O kvalitu služeb se opravdu nemusíte obávat. V roce 2014 hotel získal Certifikát Zlatého standardu a od ledna 2016 se pyšně řadí mezi hotely se 4*.


Relaxace ve wellness - odpočinek od stresu a napětí

Wellness centrum hotelu zahrnuje suchou i parní saunu, relaxační zónu i posilovnu. K dispozici je každý den od 8:00 - 23:00 hod. Příjemnou atmosféru pocítíte již při vstupu do wellness centra, které je příjemně vyhřáté a hraje zde relaxační hudba.

Hotel dále nabízí služby masážního a kosmetického salonu, ve kterých pracují opravdoví odborníci. Pokud máte tedy problém se zády či se cítíte ztuhlí po nekonečném dni v práci, určitě si dopřejte příjemnou masáž, zasloužíte si to.


Pokud hledáte praktické tipy a rady, co v Krakově neminout, jak se orientovat v městské hromadné dopravě nebo kam se vydat na výlet, přečtěte si průvodce pobytem v Krakově, který jsme pro vás na cestu připravili.

Hotel Apis ****

Hotel Apis ****

29 Listopada 137 , Krakow
Polsko

Provozuje společnost:
Zdzisław Grabowski IČ: 350176512-00067


+48 (0)12 6176500

info@hotelapis.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná