Unikněte každodennímu shonu na wellness pobytu v Centru pro zdraví a odpočinek Nowy Zdroj, kde vás čeká polopenze, neomezený vstup do bazénu, vířivky či sauny a až 10 lázeňských procedur dle vašeho výběru.

O ubytování

Hotel Nowy Zdroj se nachází v lázních Polanica-Zdrój v podhůří Bystřických a Stolových hor, jen 17 km od hranic s Českem. Doslova pár kroků od hotelu leží krásný lázeňský park s lázeňskými budovami včetně sanatoria Wielka Pieniawa z roku 1906. V parku najdete i malebnou krytou promenádu, světelnou fontánu a pavilon na pitné kúry zdejší blahodárnou minerální vodou. Okolí lze prozkoumat po mnoha turistických a cyklistických trasách. Oblíbenými výletními cíli jsou zámek Lesní skála (17 km), Pekelské údolí (4 km) s populární restaurací Piekjelko či velmi zajímavé muzeum papíru v nedalekém lázeňském městečku Duszniky Zdrój (10 km). Oblíbený lyžařský areál Ski Zieleniec je vzdálen pouze 20 km.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou (22 m²) je vybaven WiFi připojením, telefonem, rychlovarnou konvicí a fénem. Součástí je také balkon.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s vlastní koupelnou (22 m²) nabízí moderní interiér a vybavení v podobě televize, WiFi připojení, minibaru, trezoru a setu na přípravu čaje a kávy. V koupelně najdete kromě toalety a sprchy také pantofle, župany a sadu kosmetiky. Pokoj disponuje také terasou, nebo balkonem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si pochutnáte na pestré nabídce regionálních pokrmů připravovaných z kvalitních místních surovin. Těšit se můžete na bohaté bufetové snídaně a večeře. Na přání vám rádi připraví i pokrmy pro vegetariány, diabetiky a celiaky. V areálu hotelu jsou dále 2 kavárny s bohatou nabídkou nápojů a domácích dezertů.

Kde budete relaxovat?

O harmonii vašeho těla i mysli se postará wellness s bazény, vířivkou a saunovou zónou. Součástí hotelu je rozsáhlé léčebné centrum, kde pod vedením profesionálů nabízejí mnoho procedur jako terapie chronických bolestí, fyzioterapii, zdravotní i relaxační masáže a další. Dopřát si můžete i kosmetické rituály.

Něco navíc

Zasportovat si můžete v hotelové posilovně.

Hotel Nowy Zdroj

Hotel Nowy Zdroj

Zdrojowa 34a , Polanica-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Miroslaw Palbow IČ: 230516949


+48 74 306 7676

recepcja@nowyzdroj.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 16 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
19 km
Běžkování
12 km