Máte rádi dobré jídlo, koně, památky a odpočinek ve vířivce? Jestli ano, je pro vás pobyt na jezdeckém ranči Szary Rezidence perfektní volbou, kam na dovolenou. Zvolte si, zda budete bydlet v pokoji Standard či Deluxe.

O ubytování

Luxusní ranč Szary Rezidence se nachází cca 14 km od centra Krakova a nabízí dovolenou plnou zážitků. Pokud patříte mezi milovníky koní, pravděpodobně se vám resort s úžasnou jízdárnou ani nebude chtít opouštět. Byla by ale škoda neudělat si alespoň výlet do půvabného Krakova – živoucího města s bohatou historií a působivou architekturou.

Při své návštěvě historického centra rozhodně nevynechte nábřeží Wawel s královským hradem a dračí jeskyní, barvitou židovskou čtvrť s několika synagogami a Schindlerovou továrnou, Hlavní náměstí se středověkou tržnicí nebo Mariánský kostel s netradiční architekturou. Dospělé i děti jistě potěší i exkurze do krakovské zoo (19,2 km), kde uvidíte například neobvyklou šelmu zvanou binturong, která údajně voní jako máslový popcorn.

Ranč nabízí dobrou dostupnost také k oblíbenému Vodnímu parku (10,4 km), kde si létě užijete mimo jiné dětské hřiště s vodními atrakcemi a venkovní pískovou pláž. Ta navíc není ve městě jediná, otestovat můžete i jezerní pláž Bagry Wielkie (17,8 km) se zázemím pro koupání i vodní sporty. V zimě pak zase nasajete úžasnou atmosféru krakovských vánočních trhu, které patří k nejkrásnějším v Evropě.

Kde budete spát?

Pro hosty jsou připravené nové, útulné pokoje v několika variantách. V každém pokoji budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem na vlasy, HD televizi, WiFi připojení, klimatizaci, kávu a čaj.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard měří 16 m² a může být ve variantě Double (s manželskou postelí) nebo Twin (se 2 oddělenými jednolůžky).

  • Třílůžkový pokoj Standard má plochu 16 m² a nabídne 3 jednolůžkové postele nebo manželskou postel a samostatné jednolůžko.

  • Rodinný pokoj Deluxe měří 26 m² a najdete v něm manželskou postel a rozkládací pohovku. Oproti standardním pokojům má navíc také chladničku.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové, moderní restauraci si pochutnáte na specialitách tradiční polské a evropské kuchyně v moderním podání. Menu se obměňuje dvakrát ročně a můžete se těšit na zajímavá jídla ze sezónních ingrediencí a regionálních produktů.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je malá, privátní wellness zóna, kde si po předchozí rezervaci užijete relaxaci v naprostém soukromí. K odpočinku vám poslouží finská sauna, vířivka s bublinkovou masáží a pohodlná lehátka.

Cestujete s dětmi?

Vaše ratolesti si v hotelu skvěle vyhrají za každého počasí. Slunečné dny mohou trávit na venkovním hřišti s dřevěnými prolézačkami, houpačkami, skluzavkami, trampolínou a dalšími atrakcemi. V horším počasí přivítá děti vnitřní dětský koutek s hračkami, případně jsou na recepci k zapůjčení různé stolní hry.

Na malé hosty pamatuje i hotelová restaurace, která pro ně má připravené speciální dětské menu.

Něco navíc

Pro děti i dospělé je k dispozici jezdecký klub s profesionálními instruktory, který patří mezi největší a nejmodernější zařízení svého druhu v oblasti jižního a východního Polska. Za poplatek si zde můžete vyzkoušet jízdu na koni či na ponících.

Chcete si užít i další aktivity? Otestujte hotelovou vnitřní i vnější posilovnu s kardio stroji, závažím, posilovacím náčiním a dalším vybavením, zahrajte si volejbal či badminton nebo si zapůjčte jízdní kola a vyrazte na výlet.

V hotelu jsou vítaní všichni členové rodiny – tedy i vaši pejsci. Ti mají přístup nejen do hotelu, ale i do restaurace a zahrady. Rozhodně si užijí i procházku v nedalekém lese, kde se mohou pořádně proběhnout.

Hotel Szary Residence ***

Hotel Szary Residence ***

Parkurowa 1 , Michałowice
Polsko

Provozuje společnost:
Szary spółka cywilna Elżbieta Szary, Mirosław Szary IČ: 123153560


+48 123 065 150

recepcja@szaryresidence.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
17,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,4 km