Objevte to nejlepší z Polska. V penzionu Pod Tatrami si užijete skvělé prostředí, navíc odsud máte všechno blízko: Zakopané, Tatry i Gorce. Užijte si vstup do skvělých termálů i slevu do aquaparku. Baby friendly penzion.
Objevte to nejlepší z Polska. V penzionu Pod Tatrami si užijete skvělé prostředí, navíc odsud máte všechno blízko: Zakopané, Tatry i Gorce. Užijte si vstup do skvělých termálů i slevu do aquaparku. Baby friendly penzion.

V blízkosti toho nejlepšího z Polska

Penzion Pod Tatrami *** se nachází na jihu Polska, mezi městy Nowy Targ a Zakopane. Pokud hledáte ubytování, ze kterého to budete mít blízko k tomu nejzajímavějšímu z Polska, pak jste na správné adrese. Cesty odsud vedou do pohoří Gorce, Pienin, o kousek dál najdete Oravu a Spiš. A samozřejmě Tatry.

Penzion Pod Tatrami nabízí ubytování v celkem 23 pokojích. V každém najdete vlastní koupelnu se sprchou, fénem, ručníky a toaletními potřebami. Pokoje jsou vybaveny LCD TV, rychlovarnou konvicí a z oken si užijete skvělý výhled na majestátní vrcholky hor.

Ideální dovolená pro rodiny

V penzionu myslí i na ty nejmenší hosty. Nebojte se tedy vyrazit i s dětmi - přichystáno je pro ně vše potřebné. Jednak aby se nenudily, jednak abyste vy prožili svou dovolenou bez starostí.

Na vyžádání je k dispozici: dětská postýlka, vanička, příbory a nádobí, vysoké židle a polštářky. Kromě toho penzion nabízí mnoho atrakcí, které vaše ratolesti zabaví: vnitřní i venkovní hřiště, x-box hernu, místnost se stolním tenisem a fotbálkem.

Oblast plná atrakcí

Chcete na své dovolené skotačit v bazénech, plavat, cákat a užívat si? Zhruba 2 km od penzionu se nacházejí Termy Szaflary, což jsou nejstarší termální lázně v regionu. Disponují čtyřmi termální bazény naplněnými vodou o teplotě 30 - 38 °C. Nachází se tu taky saunárium s 5 druhy saun a objednat se můžete i na masáž.

Doslova kousíček od lázní se nachází Gorący Potok, doslova "Vařící proud". Neměli byste se však nechat odradit názvem, tohle místo je přesně to pravé pro vodní radovánky. Gorący Potok je totiž aquapark se spoustou skluzavek, atrakcí a termálních bazénů. A až si budete chtít odpočinout od plavání, zkuste třeba lanové centrum.

Na výlet se vydejte na sever do města Nowy Targ, na jihu vás čeká slavné Zakopane. Najdete zde dřevěné horské domky, lanovky, aquapark nebo ochutnáte tradiční polské pochutiny. O tradičních polských jídlech se ale můžete dozvědět už nyní v našem gastroprůvodci.

Penzion Pod Tatrami ***

Penzion Pod Tatrami ***

ul. Na Brzegu 21 , Bańska Niżna
Polsko

Provozuje společnost:
Anna Rol Szkaradzinska IČ: 360659190


+48 18 27 555 80

recepcja@podtatrami.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
1,4 km
Sjezdovka
2 km