Pobyt v božské přírodě, klid a úchvatná panoramata polských Tater. Prožijte perfektní letní pobyt v Kompleksu Michałówka, který se nachází ve městě Kościelisko, 4 km od Zakopaného. Ideální na túry i výlety.
Pobyt v božské přírodě, klid a úchvatná panoramata polských Tater. Prožijte perfektní letní pobyt v Kompleksu Michałówka, který se nachází ve městě Kościelisko, 4 km od Zakopaného. Ideální na túry i výlety.

Klid a malebná scenérie Tater

Kompleks Michałówka je obklopen malebnou scenérií Tater a skládá se ze tří budov, které kombinují tradici s luxusem. Díky jejich umístění si užijete nezapomenutelnou atmosféru - komplex se nachází daleko od přeplněných ulic a je ideální pro všechny, kdo hledají ticho a klid.

Ubytovat se můžete ve standardních pokojích, pohodlných studiích nebo De-luxe pokojích. Všechny pokoje i studia jsou vybavená sociálním zařízením, SAT/TV, rychlovarnou konvicí a kuchyňským koutem s varnou deskou nebo mikrovlnnou troubou. Studio se skládá z obývacího pokoje a samostatné ložnice.

Většina pokojů má balkon, ze kterého vás čeká fantastický výhled na okolní kvetoucí přírodu.

Na výlet do Zakopaného i Tater

Oblast Zakopaného patří k nejkrásnějším regionům v Polsku - architektura, folklór i bohatý kulturní a společenský život lákají každoročně davy turistů.

Vychutnejte si nepřeberné možnosti, jak trávit váš volný čas. Zde je několik tipů:

  • Vyjeďte lanovkou na Kasprowy Wierch. Jízda, během které si užijete fascinující podívanou, trvá cca 15 minut. Na vrchu se pak vydejte k meteorologické stanici, která je nejvýše položenou budovou v Polsku. Navštivte také údolí Cicha, odkud můžete obdivovat dech beroucí panoramata Vysokých Tater.
  • Dále je zde také vrch Gubałówka, který patří k nejnavštěvovanějším a nejoblíbenějším místům v Zakopaném, a elegantní štít Giewont s patnáctimetrovým křížem na vrcholu.
  • Pokud si budete po náročném dni chtít odpočinout, je tu pro vás i Aquapark Zakopané s bazény, jacuzzi, divokou řekou i tobogány, z nichž nejdelší měří 166 metrů a dosáhnete zde rychlosti až 26 km/h.
  • Kapličky, svatyně a kostely zase nadchnou všechny milovníky historie.
  • Nezapomeňte ani na oblíbenou ulici Krupowki, kde se historie snoubí s turistickým ruchem - ulice je lemována obchody a obchůdky se suvenýry, značkovým oblečením, restauracemi a stánky s tradičními polskými dobrotami.
Kompleks Michałówka

Kompleks Michałówka

Salamandra 18 , Kościelisko
Polsko

Provozuje společnost:
Jacek Janicki Master IČ: 5861621864


48 18 20 703 28

recepcja@michalowka.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování