Nechte se hýčkat v hotelu Modrzewiówka *** a užijte si pobyt jako z pohádky. Těšte se na prostorný pokoj s luxusní postelí pro královský odpočinek a na wellness s vířivkou i saunou. Na výlet se vydejte do Krakova.
Nechte se hýčkat v hotelu Modrzewiówka *** a užijte si pobyt jako z pohádky. Těšte se na prostorný pokoj s luxusní postelí pro královský odpočinek a na wellness s vířivkou i saunou. Na výlet se vydejte do Krakova.

Moderní hotel Modrzewiówka ***

Hotel Modrzewiówka *** je unikátní stavbou, kterou najdete v klidném prostředí u lesa a v lokalitě městečka Lackorona, které vás svojí atmosférou naprosto uchvátí. 

Pokoje hotelu jsou moderně zařízené novým nábytkem a v každém pokoji najdete pohodlnou postel, vlastní sociální zařízení, dřevěný nábytek, TV a telefon. Některé pokoje mají také terasu. 

Součástí hotelu je stylová restaurace Ateliér (13:00 - 21:00 hodin) i posezení v baru, kde si můžete dopřát víno či koktejl.

Hotel disponuje také wellness centrem, kde nechybí sauna, vířivka a posilovna. Během teplých měsíců využijte také venkovní bazén. Odpočinout si můžete i během masáže či další ze spousty procedur.

Ubytování v historickém městečku s tradicí

Hotel leží v historickém a opravdu malebném městečku Lanckorona (cca 30 km od Krakova) plném kaváren. Nachází se tu nespočet zajímavostí - například zřícenina hradu zapsaná na seznamu UNESCO, dále pak klášter, historické kostely, náměstí a muzea, která nadchnou milovníky historie.

Historický Krakov a další výlety v blízkém okolí

Pokud rádi navštěvujete metropole, zajeďte si do města Krakov. Deset minut od hotelu se nachází zastávka autobusu, kterým se dostanete do centra Krakova (autobus jezdí asi každou hodinu a cesta trvá přibližně 40 minut).

Centrum Krakova je plné památek, ale nechybí ani velké množství kaváren či restaurací (s velice příznivými cenami). Užijte si procházku kolem Visly nebo návštěvu hradu Wavel - dominanty města a bývalého sídla polských králů i korunovačních klenotů.

Aquapark Krakov - spoustu zábavy si užijete v největším krytém aquaparku v celém Polsku.  K dispozici je bazén s osmi tobogany (nejdelší měří 202 m) a skluzavkami. Nechybí ani masážní lůžka k relaxaci, vlnový bazén nebo atrakce pro děti (například pirátský ostrov). 

Modrzewiowka Hotel ***

Modrzewiowka Hotel ***

Legionistów 57 , Lanckorona
Polsko

Provozuje společnost:
Modrzewiówka Sp. z.o.o IČ: 351523677


+48 665 544 432

recepcja@modrzewiowka.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
40 km