Přes den se oddávejte poznávání okolní přírody, večer si odpočiňte v lázních či wellness s bazénem, vířivkou a párou. Těšte se na ubytování na Zámku na Skále ****, prohlídku zámku s průvodcem, kulečník a další slevy.
Přes den se oddávejte poznávání okolní přírody, večer si odpočiňte v lázních či wellness s bazénem, vířivkou a párou. Těšte se na ubytování na Zámku na Skále ****, prohlídku zámku s průvodcem, kulečník a další slevy.

Pohádková dovolená blízko česko - polských hranic

Toužíte po opravdu jedinečné dovolené? Pak vyrazte do polského hotelu Zámek na Skále ****. Ten najdete v lázeňském městečku Ladek Zdrój (6 km od lázní) a přímo v Kladské kotlině. 

Krásné prostředí a unikátní ubytování v zámeckém prostředí nadchne i ty nejnáročnější zákazníky. Pro Čechy je prakticky za rohem - leží cca 15 km od českých hranic a z Prahy i Brna sem dorazíte zhruba během tří hodin cesty autem.

Hotel nabízí maximálně komfortní ubytování, které odpovídá standardu 4*. Pokoje jsou zařízeny stylovým nábytkem a neustále připomínají, že jste se opravdu ocitli na zámku.


Návštěvníci hotelu si vychvalují nejen luxusní prostředí a perfektní wellness, ale také vřelý a ochotný personál. Nebojte se ani komunikace, v hotelu pracuje recepční, který mluví česky a rád vám se vším pomůže.


Těšit se můžete na bohaté snídaně a večeře, které se podávají dle počtu hostů buď formou bufetu, nebo se servírují a mají 3 chody (polévka, hlavní chod, dezert, v ceně také voda). Polopenzi si vychutnáte v krásném prostředí zámecké zimní zahrady s výhledem do zámeckého parku, anebo v útulné zámecké jídelně.

Originální zámecké wellness

Přímo v hotelu je k dispozici bohaté wellness centrum, které je vybudované v katakombách a najdete tu vířivku, bazén a páru. Dopřát si můžete spoustu různých procedur - masáže, zábaly a další.


Léčivé radonové lázně

Polské lázně Ladek Zdrój mají bohatou 750 letou tradici a patří k nejstarším lázním v celé Evropě. Lázně se pyšní svými léčivými prameny, které obsahují radon. Najdete je v oblasti Zlatých hor, 11 km (9 minut autem) od hotelu.

Návštěvníci lázní si dopřávají koupele, které mají spoustu příznivých účinků na lidský organismus. Především jsou pak nápomocné při kornatění tepen či nedokrvení organismu.


Králický Sněžník a okolní příroda

Vydejte se na procházku do okolní přírody, která je krásná celoročně nebo se vypravte k nedalekému horskému masivu Králický Sněžník.

  • Medvědí jeskyni (20 km) najdete uvnitř hory Stroma a kochat se můžete nejen touto nejhlubší jeskyní v celém Polsku, ale i nádhernými krápníky.
  • K dispozici jsou také různé turistické trasy a naučné stezky.
Hotel Zamek na Skale ****

Hotel Zamek na Skale ****

Trzebieszowice 151 , Lądek Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
NEYA Sp. z o.o. IČ: 015499798


+48 74 865 20 00

zamek@zameknaskale.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná