Ubytování jen kousek od českých hranic a na sjezdovku do pár minut, to je vaše zimní dovolená na polské straně Orlických hor. Pobyt pro dva s polopenzí, skipasem a slevami na wellness + děti až s 40% slevou.
Ubytování jen kousek od českých hranic a na sjezdovku do pár minut, to je vaše zimní dovolená na polské straně Orlických hor. Pobyt pro dva s polopenzí, skipasem a slevami na wellness + děti až s 40% slevou.

Ubytování uprostřed přírody nedaleko sjezdovky

Victor Berg Resort se nachází v klidné části Orlických hor na jejich polské straně. Lokalita je perfektní pro aktivní zimní dovolenou, jelikož se nachází asi 2 km od lyžařského střediska Černá Hora. Z České Republiky to máte taky jen kousek, přibližně 20 minut autem.

Ve všech pokojích si užijete krásný výhled na okolní hory. Pokoje jsou světlé a prostorné s moderním nábytkem, vlastním sociálním zařízením, TV a wifi. Většina pokojů má možnost přistýlky.

Relaxace ve wellness i dětská herna

Victor Berg Resort je ideální ubytování pro rodiny s dětmi. V hotelu je možnost zapůjčení vybavení pro malé děti, dětské sedačky či vaničky. Součástí společných prostor je také dětský koutek a herna plná hraček. Na své si přijdou děti každého věku, k dispozici jsou stolní hry, puzzle, omalovánky, pastelky a mnoho dalšího.

Pro dospělé je zde k dispozici relax zóna s krásným wellness. Odpočinout si můžete třeba v sauně nebo ve vířivce, na které získáváte od hotelu slevu. zdarma můžete navštívit fitness zónu, nebo si zahrát kulečník a stolní tenis.

Lyžovačka pár minut od hotelu a skipas zdarma

Do několika minut autem najdete Ski areál Černá Hora, do kterého získáváte skipas zcela zdarma. Návštěvníkům nabízí 12 sjezdových tratí všech obtížností o celkové délce 9 km. Na vrcholky se dostanete třemi sedačkovými lanovkami a osmi vleky s celkovou přepravní kapacitou přes 4 500 osob za hodinu.

Areál nabízí také večerní lyžování na osvětlených udržovaných svazích. Samozřejmostí je dostatek parkovacích míst, půjčovny lyžařského vybavení, lyžařská škola, občerstvení i bankomat.

Milovníci běžeckého lyžování ocení množství kilometrů udržovaných běžeckých stop.

Victor Berg Resort

Victor Berg Resort

Stronie Śląskie Wieś 33i , Stronie Śląskie
Polsko

+48 504 433 833

rezerwacja@victorberg.pl

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování