Vydejte se do (bavorského) ráje dobrého jídla, krásné přírody a zvučné hudby a užijte si dovolenou v Hotelu Rupertihof. Čeká vás bohatá polopenze, vstup do blízkých lázní Bergerbad (o rozloze 3 000 m²) s bazény a saunami i vstup do hotelového wellness s venkovním bazénem. Zabavit se můžete v herně s fotbálkem, stolním tenisem a kulečníkem. Pro děti je tu zase parádní dětský koutek.

O ubytování

Hotel Rupertihof *** postavený v typickém bavorském stylu v sobě ukrývá pohodlné pokoje i wellness. Přesvědčte se o tom během pobytu nedaleko rakouských hranic i bavorských Alp, odkud budete mít na dosah všechny lákadla okolí. Přejděte turistické chodníčky v okolí nebo vyberte za odpočinkem do Lázní Bergerbad s rozlohou až 3 000 m², které jsou od hotelu vzdáleny sotva 600 m. Pokud vám lázně přímo u hotelu stačit nebudou, zamiřte do termálních lázní Rupertus Therme v Bad Reichenhall (12 km), kde si můžete prohlédnout i zbytky hradního opevnění či starou solný důl Alte Saline. Za nezaměnitelnou atmosférou světoznámého Salzburgu nemusíte cestovat daleko - město se všemi svými UNESCO památkami se rozléhá sotva 10 km od hotelu.

Kde budete spát?

Čeká vás ubytování v komfortních pokojích s televizí, rádiem, skříní na oblečení a psacím stolem nebo posezením. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou a fénem, většina pokojů disponuje i balkonem.

Na čem si pochutnáte?

Hotel si zakládá na domácí stravě a produktech od místních farmářů. Vstříc tu vycházejí vegetariánům a na požádání i veganům. Snídaně se podávají formou bufetu a večer si pochutnáte na bavorském bufetu nebo na čtyřchodovém menu . Nouzi zde nebudete mít o moderní kuchyni, ani o nefalšované bavorské speciality.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený odpočinek si dopřejte přímo v hotelu. Ve wellness si zaplavete v krytém bazénu, prohřejete se ve dvou saunách a dopřát si můžete také parní lázeň nebo odpočinek ve vířivce.

Cestujete s dětmi?

V hotelu myslí i na nejmenší hosty - v bohatém dětském koutku na ně čeká loutkové divadlo, malířský set, bazének s míčky, kuchyňka či dětský basketbal.

Něco navíc

O zábavu je tu postaráno, i když venku zrovna prší. Zabavte se v herně pro malé i velké při stolním fotbálku, kulečníku či ping pongu. A až znovu vyjde slunce, půjčte si kola přímo na recepci v hotelu a vzhůru na cyklotúru!

Hotel Rupertihof ***

Hotel Rupertihof ***

Rupertiweg 17 , Ainring
Německo

Provozuje společnost:
Hansi Berger GmbH & Co.KG IČ: 326955150


+49 86 54 48 820

info@ruperti-hotels.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
0,1 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,5 km