Užijte si každodenní odpočinek v lázních a túry v krásné přírodě Bavorského lesa. Ubytování je zajištěno ve 3* superior Hotelu Rösslwirt s rodinnou tradicí a příjemnou atmosférou. Čeká vás vydatná snídaně a v ceně je i místní doprava autobusem a vlakem. Jazykové bariéry se bát nemusíte, hotel uvádí, že část personálu hovoří česky.

O ubytování

Hotel Rösslwirt ***superior je skvělým místem pro odpočinkovou i aktivní dovolenou uprostřed přírody Bavorského lesa v lázeňském městečku Lam. Dovolenou si zde užijete i když neovládáte žádný cizí jazyk - v hotelu se o vás postará česky mluvící personál. Tak se neváhejte vydat vstříc nespočtu možností odpočinku v blízkém aquaparku Lamer Osserbad (1,7 km) s plaveckými i zážitkovými bazény, saunami i parní saunou. Doporučujeme také zavítat na pohádkový zámek Märchenschloß (3 km) nebo do ZOO Bayerwald-Tierpark Lohberg (5 km). Také se vydejte na turistiku - okolí je přímo poseto krásnými turistickými stezkami.

Kde budete spát?

Hotel Rösslwirt ***superior se skládá z několika částí vzdálených maximálně 250 m od sebe - hlavní hotelové budovy, vedlejší budovy, prázdninového domu a penzionu. Ubytováni budete v budově dle aktuálních kapacit. Všude vás čekají elegantní pokoje vybavené pohodlnými postelemi, satelitní TV, WiFi připojením a také vlastní koupelnou se sprchou či vanou. V některých pokojích vás potěší balkón či terasa. Hotel disponuje i prostornými apartmány s oddělenou ložnicí, obývací částí a kuchyňkou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci pro vás připraví pokrmy jen z těch nejlepších lokálních surovin. Den začněte snídaní ve formě bufetu, během dne se tu zastavte na výborné bavorské či mezinárodní speciality. Vychutnat si zde budete moci také lahodná dietní jídla. Pokud vám místní masové pochoutky zachutnají natolik, že byste si je rádi odnesli domů, zastavte se v rodinném řeznictví přímo v hotelu.

Kde budete relaxovat?

O dokonalý relax se postará masáž, zkrášlující či relaxační procedura dle vašeho výběru přímo v hotelu. Odpočívejte také na prostorné zahradě nebo zkuste za poplatek hodinu jógy či meditace.

Něco navíc

Poznávání okolí vám ještě více zpříjemní půjčená horská kola nebo elektrokola. Jazykové bariéry se bát nemusíte, hotel uvádí, že část personálu hovoří česky.

Hotel Rösslwirt ***superior

Hotel Rösslwirt ***superior

Engelshütter Straße 1 , Lam
Německo

+49 (0) 9943 1275

info@roesslwirt.de

Check In
12:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 7-15 €/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Česky hovořící personál
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
13 km