Dopřejte si relaxační pobyt v německém hotelu Ferienhotel Markersbach *** uprostřed přírodního parku Erzbirge Vogtland 10 km od českých hranic. Užijte si bohaté polopenze i neomezeného vstupu do bazénu a sauny.

O ubytování

Ferienhotel Marketsbach *** nabízí klidné prostředí německé části Krušných hor. Užijete si tu proto dovolenou plnou relaxu a procházek po množství krásných turistických stezek, například s výhledy na okolní krajinu parku Erzgebirge (20 km). Za návštěvu stojí také jezero Markersbach (1 km) nebo blízké městečko Bad Schlema (17 km) se ZOO plnou miniaturních zvířátek ZOO der Minis. V zimě vás potěší blízkost hned několika lyžařských areálů, jako například Skilift Markersbach (3 km) či Skilift Schwarzenberg-Pöhla (9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulných dvoulůžkových pokojích s kabelovou televizí, minibarem a WiFi připojením. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

O skvělé gastronomické zážitky se postarají v hotelové restauraci. Ráno začněte snídaní formou bufetu, večer se zastavte na servírovanou večeři nebo podávanou bufetovou formou. Kuchyně připravuje místní speciality v kombinaci s moderní mezinárodní kuchyní, takže si zde vybere opravdu každý. Po jídle vám skvěle padne káva či oblíbený drink v hotelovém baru.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si odpočiňte v hotelovém wellness s bazénem (13 x 6 m) nebo v sauně. Ještě lepší uvolnění zažijete při masáži.

Něco navíc

O večerní zábavu se zase postará bowling.

Ferienhotel Markersbach ***

Ferienhotel Markersbach ***

Obermittweida 5 , Raschau - Markersbach
Německo

Provozuje společnost:
Günther Ludes IČ: 2354/233/22908


+49 37 748 580

info@ferienhotelmarkersbach.de

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Baby friendly
Minibar
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Vzdálenost od jezera
1,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
3,6 km