Zažijte all inclusive dovolenou v hotelu Landgut Bergland-Hof, vydejte se na túry po Dreisesselu a objevujte Nordic Walking trasy. V ceně bohatá strava, bazény, sauny a Kneippův chodník. Až dvě děti do 14,9 let zdarma.
Zažijte all inclusive dovolenou v hotelu Landgut Bergland-Hof, vydejte se na túry po Dreisesselu a objevujte Nordic Walking trasy. V ceně bohatá strava, bazény, sauny a Kneippův chodník. Až dvě děti do 14,9 let zdarma.

Ideální dovolená v útulném rodinném penzionu

Hotel Landgut Bergland-Hof se nachází uprostřed Bavorského lesa v nadmořské výšce 800 m n. m., cca 500 m od centra města Neureichenau. Kapacita hotelu je celkem 40 pokojů, v nabídce jsou pro vás dva druhy pokojů:

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (cca 20-22 m², min. 2 dospělí / max. 2 dospělí a 1 dítě): manželská postel, přistýlka formou pevného lůžka, sprcha nebo vana/WC, fén, SAT-TV, rádio, některé pokoje mají balkon.

Dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami (cca 28 m², min. 2 dospělí / max. 2 dospělí a 2 děti): manželská postel, rozkládací pohovka, sprcha nebo vana/WC, fén, SAT-TV, rádio, některé pokoje mají balkon.

Hotel Landgut Bergland-Hof disponuje vstupní halou s recepcí, jídelním sálem, restaurací s panoramatickým výhledem a hotelovým barem. Pro děti je zde dětské hřiště.

Prohřejte své unavené svaly ve wellness

Po celodenních túrách se zregenerujte ve wellness a nechte vydechnout své unavené svalstvo.

Wellness funguje denně od 16:00 do 20:00 hodin a zahrnuje finskou saunu, saunu s bylinkami, infračervenou kabinu, relaxační místnost, masážní sprchy a Kneippův chodník.

Zaplavat si pak můžete ve vnitřním bazénu o rozloze 32 m². Ten je v provozu denně od 7:00 do 20:00 hodin, takže na vodní radovánky budete mít vždy dostatek času. Venkovní bazén je otevřen dle počasí.

Pobyt ultra all inclusive

Na téhle dovolené můžete veškeré starosti hodit za hlavu, o stravu a pití budete totiž mít na 100 % postaráno. All inclusive pobyt zahrnuje:

  • Snídani formou bufetu (od 8:00 do 10:00 hodin).
  • Každé pondělí pozdní bavorskou snídani s klobásou, pečivem a pivem (od 10:30 do 12:00 hodin).
  • Oběd ve formě snacku se 3 druhy salátu, kávou a čajem (od 12:00 do 13:00 hodin).
  • Odpolední svačinku od 15:00 do 16:00 hodin (káva, čaj, mléko, kakao, pečivo, zmrzlina pro děti).
  • Večeři formou bufetu s výběrem ze 3 hlavních chodů, předkrmem, polévkou a dezertem (od 18:00 do 20:30 hodin).
  • Po celý den od 10:00 do 24:00 hodin nápoje (pivo, stolní víno, nealkoholické nápoje jako limonády, coca cola aj.).
  • Denně od 18:00 do 24:00 hodin alkoholické nápoje (gin, vodka, rum, prosecco, kvasnicové pivo).

Na výlet do Pasova

V těsné blízkosti hotelu se nachází jedna ze tří tras Nordic Walking . Trasy se liší co do obtížnosti a délky, která se pohybuje od 7 do přibližně 10 km.

Oblast hory Dreisessel (Třístoličníku) přímo vybízí k objevování. Udělejte si třeba procházku k nádrži v Riedelsbachu, která je v létě ideální pro koupání a rybaření.

Na výlet vyrazte do města Pasov, kam to budete mít přibližně 43 km. Vydejte se na plavbu lodí po Dunaji, ostatně Pasov je známý jako "brána do Černého Moře".

Doporučujeme také návštěvu úchvatného Muzea skla, které je domovem různých skleněných exponátů z období baroka, rokoka, empíru, biedermeieru ad.

Dále navštivte třeba jezero jezero Plöcksteiner See (Plešné jezero, 22 km), rozhlednu Haidel nebo skanzen Finsterau (cca 45 km).

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Lackenhäuser 34 , Neureichenau
Německo

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná