Zažijte perfektní all inclusive zimní dovolenou v Německu v hotelu Landgut Bergland-Hof, který najdete ukrytý mezi stromy, 50 metrů od běžkařské stopy a cca 5 km od lanovky Hochficht. Dítě do 12,9 let zdarma.
Zažijte perfektní all inclusive zimní dovolenou v Německu v hotelu Landgut Bergland-Hof, který najdete ukrytý mezi stromy, 50 metrů od běžkařské stopy a cca 5 km od lanovky Hochficht. Dítě do 12,9 let zdarma.

Ideální lyžařská dovolená v útulném rodinném penzionu

Hotel Landgut Bergland-Hof se nachází uprostřed Bavorského lesa v nadmořské výšce 800 m n. m., cca 500 m od centra města Neureichenau.

Kapacita hotelu je celkem 40 pokojů, vy budete ubytováni v dvoulůžkovém pokoji (cca 20-28 m², min. 2 dospělí/max. 2 dospělí a 2 děti) s přistýlkami. Pokoj je vybaven manželskou postelí, rozkládací pohovkou, vlastním sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, fénem, rádiem. Některé pokoje mají také vlastní balkon.

Hotel Landgut Bergland-Hof disponuje vstupní halou s recepcí, jídelním sálem, restaurací s panoramatickým výhledem, hotelovým barem a lyžárnou.

Prohřejte své unavené svaly ve wellness

Po celodenním lyžování či běžkování se prohřejte ve wellness a nechte vydechnout své unavené svalstvo.

Wellness funguje denně od 16:00 do 20:00 hodin a zahrnuje finskou saunu, saunu s bylinkami, parní lázeň, infračervenou kabinu, relaxační místnost, masážní sprchy a Kneippův chodník.

Zaplavat si pak můžete ve vnitřním bazénu o rozloze 32 m². Ten je v provozu denně od 7:00 do 20:00 hodin, takže na vodní radovánky budete mít vždy dostatek času.

Pobyt ultra all inclusive

Na téhle dovolené můžete veškeré starosti hodit za hlavu, o stravu a pití budete totiž mít na 100 % postaráno. All inclusive pobyt zahrnuje:

  • Snídani formou bufetu (od 8:00 do 10:00 hodin).
  • Každé pondělí pozdní bavorskou snídani s klobásou, pečivem a pivem (od 10:30 do 12:00 hodin).
  • Oběd ve formě snacku se 3 druhy salátu, kávou a čajem (od 12:00 do 13:00 hodin).
  • Odpolední svačinku od 15:00 do 16:00 hodin (káva, čaj, mléko, kakao, pečivo, zmrzlina pro děti).
  • Večeři formou bufetu s výběrem ze 3 hlavních chodů, předkrmem, polévkou a dezertem (od 18:00 do 20:30 hodin).
  • Po celý den od 10:00 do 24:00 hodin nápoje (pivo, stolní víno, nealkoholické nápoje jako limonády, coca cola aj.).
  • Denně od 18:00 do 24:00 hodin alkoholické nápoje (gin, vodka, rum, prosecco, kvasnicové pivo).

Na lyže do Winter Hoch, na výlet do Pasova

Co vše můžete zažít na své dovolené v Německu?

Rozhodně se vydejte na lyže či snowboard. K lanovce Hochficht dojedete autem zhruba za 5 minut, lanovka Winter Hoch 3 se nachází zhruba 5 km od hotelu. Takže se po ránu ocitnete na lyžích ještě než rozlepíte své ospalé oči.

Čím vším disponuje lyžařská oblast Winter Hoch 3? Těšit se můžete především na 20 km sjezdovek (od lehkých rodinných po náročné závodní FIS tratě), Snow Park i večerní lyžování. Samozřejmostí je i servis jako lyžařská škola nebo půjčovna lyží.

Dále se 50 m od hotelu nachází běžkařská stopa. Milovníci zimní turistiky si zase přijdou na své na stezce vzdálené cca 1,5 km.


TIP! Přečtěte si, jak se sbalit na hory na našem blogu.


Na výlet vyrazte do města Pasov, kam to budete mít přibližně 43 km. Vydejte se na plavbu lodí po Dunaji, ostatně Pasov je známý jako "brána do Černého Moře".

Doporučujeme také návštěvu úchvatného Muzea skla, které je domovem různých skleněných exponátů z období baroka, rokoka, empíru, biedermeieru ad.

Dále navštivte třeba jezero jezero Plöcksteiner See nebo rozhlednu Haidel.

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Lackenhäuser 34 , Neureichenau
Německo

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná