Vyjeďte si na rodinnou dovolenou do hotelu Predigtstuhl Resort v oblíbené oblasti St. Englmar. Užijte si skvělé jídlo, volnou konzumaci nápojů i koupání v bazénech. V ceně je i vstup do herny a zábavný program pro děti.
Vyjeďte si na rodinnou dovolenou do hotelu Predigtstuhl Resort v oblíbené oblasti St. Englmar. Užijte si skvělé jídlo, volnou konzumaci nápojů i koupání v bazénech. V ceně je i vstup do herny a zábavný program pro děti.

Nezapomenutelná dovolená pro rodiny v TOP lokalitě

Plánujete rodinnou dovolenou a hledáte lokalitu, kde se zabavíte nejen vy, ale i vaše děti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort nabízí ideální prostředí pro dětská dobrodružství i wellness ráj pro dospělé

Ubytováni budete v jednopokojovém apartmánu 2+2 (cca 33 m²) s vlastní koupelnou, WC, kuchyňským koutem s lednicí, posezením a balkonem nebo terasou, TV/SAT, telefonem.

All inclusive, to je jídlo po celý den

Proč se na dovolené starat o jídlo či zábavu? V Bavorsku se o všechno postarají za vás. Mezitím, co si děti budou hrát, dejte si třeba něco dobrého na baru v rámci all inclusive.

All inclusive zahrnuje: snídaně formou bufetu (8:00 - 10:00 hodin), polední snack nebo polévka (12:00 - 13:00 hodin), večeře formou bufetů (tématické bufety několikrát týdně), nealkoholické nápoje ze samoobslužné nápojové stanice 10:00 - 22:00 hodin, alkoholické nápoje (sudové víno a pivo 12:00 - 22:00 hodin) v restauraci.


Zábava pro celou rodinu: wellness i herní park

V hotelu se nachází rodinný svět i wellness. Vyrazte do velkého koupacího světa s krytým bazénem a saunovou částí. Pro milovníky sportu je zde k dispozici fitness centrum. Užijte si zasloužený odpočinek a o vaše děti se postarají animátoři (hovořící německy).

Co vše máte k dispozici?

  • Rodinný svět „Familyworld“: vnitřní hrací hala se skluzavkovým rájem, velká lezecká věž, trampolína, stolní tenis, motokárová dráha s el. auty, „Soccer“ centrum. 
  • Wellness s celkovou plochou cca 1 500 m²: velký koupací svět s krytým bazénem, vodopádem, protiproudem, stejně tak jako Kneippova lázeň, saunová část s finskou saunou a bio sanáriem, fitness.
  • Dětské animace: pouze v německém jazyce (PO - PÁ, 5 hodin denně, pro děti 3 - 11 let).
Predigtstuhl Resort ***  (CK Nic než pryč)

Predigtstuhl Resort *** (CK Nic než pryč)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Německo

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná