Užijte si parádní pobyt v maďarské metropoli. Ubytováni budete ve tříhvězdičkovém hotelu přímo v srdci Budapešti, všechny skvělé památky, restaurace a lázně budete mít na dosah. V ceně budete mít snídaně formou bufetu/balíčku. Děti do 6 let mají navíc ubytování i snídani zdarma.

O ubytování

City Hotel Matyas *** se nachází v nádherné historické budově v samotném centru Budapešti a nabízí nádherný výhled na řeku Dunaj. Nejznámější historické památky i termální lázně budete mít v pěší vzdálenosti. Udělejte si výlet na Budínský hrad, Rybářskou baštu či k ikonické budově parlamentu (2 km). V nedalekém parku Városliget (4 km) na vás čeká hrad Vajdahunyad a zoo s botanickou zahradou. Vynechat byste rozhodně neměli ani vyhlášené budapešťské termální lázně Széchenyi (4 km) či Gellértovy (2 km). Čtvrť v okolí Budínského hradu a malebné nábřeží Dunaje jsou památkami UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Každý pokoj je vybaven klimatizací, televizí, WiFi připojením, lednicí, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na snídaně formou balíčku přímo v City Hotelu Mátyás, anebo na snídaně formou bufetu podávané v blízkém partnerském City Hotelu Pilvax.

City Hotel Matyas ***

City Hotel Matyas ***

Március 15. tér 8 , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
Belvárosi Szállodák Kft. IČ: 01-09-880601


+36 1 3384711

reservations@cityhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,3 km