Bezstarostná relaxace v hotelu přímo u jezera a neomezené wellness! Vydejte se na rodinnou dovolenou do města Gyömrő jen 19 km od Budapešti. Čeká vás komfortní ubytování, skvělá strava a také neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou, saunou a infra kabinou. Využít můžete také hotelové fitness.

O ubytování

Hotel Bagoly Fogadó ***se nachází v malebném městečku Gyömrő na břehu nádherného jezera, které nabízí mnoho možností pro provozování vodních sportů. Velkou výhodou hotelu je jeho poloha nedaleko Budapešti. V centru maďarské metropole (30 km) najdete vyhlášené termální lázně Széchenyi či Gellértovy lázně. Určitě byste neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, Rybářské bašty či budovy maďarského parlamentu. Čtvrť kolem Budínského hradu a romantické břehy Dunaje se spoustou restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Pokoje Standard měří 13,5 m², jsou vybaveny manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi, umožňují také přistýlku. Za příplatek můžete zvolit variantu s výhledem na jezero. Nechybí TV, telefon, WiFi připojení, lednice a vlastní koupelna.

Pokoje Superior jsou prostornější (15 m²), některé mají výhled na jezero, jiné francouzský balkon. Koupelna je vybavená moderní walk-in sprchou. Kromě manželské postele nebo dvou oddělených lůžek nabízejí také možnost přistýlky.

Pokoje Family ubytují až 4 osoby na manželské posteli a 2 přistýlkách. Měří 13,5 m², zaujmou obložením z přírodního dřeva a koupelna je doplněná pohodlnou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s velkou terasou s nádherným výhledem na jezero si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se můžete těšit na servírované večeře o třech chodech.

Kde budete relaxovat?

Zpříjemněte si den dokonalým odpočinkem. K dispozici vám bude 15 metrů dlouhý krytý bazén s tryskami a vířivkou (26-27 °C) a k tomu samostatná vířivka.

Za příplatek můžete využít také finskou a infra saunu. Dopřát si můžete i některou z profesionálních masáží. Aktivní návštěvníky jistě potěší zdejší fitness centrum.

Hotel Bagoly Fogadó ***

Hotel Bagoly Fogadó ***

Munkás u. 18 , Gyömrő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Csillag Vendégláto És Szolgáltato Kft. IČ: 13-09-060423


+3629/330-591

bagoly@bagoly.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
30 m
Zastávka
0,3 km