Také milujete burgery? Pak byste rozhodně měli ochutnat poctivé burgery dle originální maďarské receptury ve vyhlášené restauraci BetyárJó falatozó ve městě Zalaszentgrót nedaleko jezera Balaton. Burger box obsahuje hamburger dle výběru, přílohu, nápoj a dezert dle výběru. Okořeňte svou návštěvu Maďarska jedinečným gurmánským zážitkem!

Lákají vás netradiční kulinářské zážitky? Pak rozhodně vyrazte na hamburger box do oblíbené restaurace BetyárJó falatozó, kterou najdete v maďarském městečku Zalaszentgrótu nedaleko jezera Balaton. V moderní restauraci se stylovým dřevěným nábytkem se budete cítit jako doma. Během léta můžete posedět na příjemné zahrádce.

Těšte se na poctivé domácí burgery, ve kterých se nezapřou výrazné maďarské chutě. Hamburger box obsahuje burger dle vašeho výběru s přílohou, nápoj a samozřejmě nesmí chybět ani sladká tečka. Dáte přednost klasickému hovězímu burgeru, odlehčenější verzi s kuřecím masem či rybou, nebo si pochutnáte na vepřovém či trhaných žebírkách?

Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, zaručeně se budete olizovat až za ušima. Jako přílohu dostanete hranolky a salát, k pití si můžete vybrat řemeslné pivo nebo limonádu z místního pivovaru. Nabídka dezertů se průběžně mění, ale zaručeně to bude dokonalé zakončení výjimečného gurmánského požitku.

Pokud máte jakékoliv potravinové alergie či dietní požadavky, neváhejte o nich informovat personál. V nabídce jsou vždy pokrmy pro vegany, celiaky či strávníky s intolerancí laktózy.

Otevírací doba restaurace:

  • PO - ČT: od 8:30 do 20:30 hodin
  • PÁ - SO: od 8:30 do 22:00 hodin
  • NE zavřeno