Lázně Bükfürdo si vychutnejte v Hotelu Piroska ****, který se může pochlubit wellness s několika bazény a také saunovým světem se 3 druhy saun, tureckou parní lázní i tepidáriem s barevnou terapií. V ceně máte také vstup do lázní Bük na jeden až tři dny. V hotelu si také vychutnáte polopenzi.

O ubytování

Hotel Piroska **** se nachází v samotném srdci města Bük mezi podhůřím Alp a Malou uherskou nížinou. V oblasti je bohatě rozvinutá síť cyklistických stezek. Kopce kolem Kőszegu (20 km) nabízí ojedinělou příležitost k zajímavým výletům. Za jedinečnými zážitky se vydejte do zabavního parku Napsugár (2 km) či do lezeckého areálu Křišťálová věž (1 km). Pouze 2 km od hotelu leží druhé největší maďarské lázně Bükfürdő a také vyhledávané golfové hřiště.

K delšímu výletu potom láká třeba město Szombathely (24 km), označované za nejstarší město Maďarska. Není tak náhodou, že vás zde uchvátí především historické památky – katedrála Templom tér coby největší barokní kostel v zemi, Chrám bohyně Isis z 2. století našeho letopočtu, Biskupský palác z 18. století, krásné Kámonské arboretum nebo skanzen Vasi Múzeumfalu. Vyrazit můžete i do nedalekého Sárváru (22,6 km), kde uvidíte hrad Nádasdy, zabavíte se v dobrodružném parku a projdete si zelené arboretum.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s interiérem laděným do hřejivých barev. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, ledničkou, telefonem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Mandola se připravují speciality maďarské i mezinárodní kuchyně ve zdravém pojetí. Důraz je kladen na sezónnost a lokální původ surovin. Rádi vám připraví i jídla s ohledem na potravinové intolerance. V letním období je v provozu terasa, na které se pořádají večery s živou hudbou. Osvěžující nápoje a lehké občerstvení si můžete dopřát v lobby baru a wellness baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si odpočinete ve vnitřním i venkovním bazénu s toboganem, kde vám pobyt zpříjemní trysky, turbogejzír i perlivá lázeň. V saunovém světě se prohřejete ve finské, bio, infra i parní sauně. K dispozici je také tepidárium. Dopřát si můžete některou z masáží či kosmetických procedur.

Vyrazte také do lázní Bükfürdő Thermal & Spa napájených léčivou termální vodou, kde na vás čeká:

  • 34 krytých, polokrytých a venkovních bazénů, včetně léčivých bazénů, zážitkových bazénů, ochlazovacích saunových bazénů, vířivek a dětských bazénů a brouzdališť
  • 7 skluzavek a tobogánů: Anakonda, Aqua Tube, Rodinná skluzavka, Gecco, Cibule, Kamikaze, Rainbow
  • venkovní koupaliště o ploše 14 hektarů s plochou na opalování, vodním dětským hřištěm a sportovními hřišti
  • saunový svět se saunovacími rituály a 10 saunami: aromatická (65 °C), finská lesní (85-90 °C), finská kamenná (85-90 °C), bylinková (70 °C), ledová ochlazovací (15-18 °C), ďábelská (100 °C), tepidárium (28-32 °C), infračervená (50 °C), aromatická parní (45 °C), krystalická parní (45 °C)
  • wellness a léčebné procedury (masáže, zábaly, koupele, laserová ošetření, elektroterapie aj.)

Cestujete s dětmi?

V hotelu rádi uvítají i nejmenší hosty. Na přání je k dispozici vybavení pro děti jako postýlka, přebalovací podložka, dětská vanička, ohřívač lahve, ohřívač vody a různé hračky. Ve wellness části hotelu se kromě dětského bazénu nachází také rodinný relaxační prostor s hračkami, chodítkem a přebalovací místností. Dále je pro malé klienty připraven i dětský koutek. Samozřejmostí jsou dětská jídla podávaná v restauraci.

Hotel Piroska ****

Hotel Piroska ****

Kossuth L. u. 60. , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Piroska Kft. IČ: 10629488-2-18


0036 94 558 200

sales@hotelpiroska.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
2,2 km
Zastávka
72 m