Maďarské lázeňské město Györ má co nabídnout, a co teprve, když se rozhodnete ubytovat ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Isabell! Přivítají vás lahví vína na pokoji, v případě delšího pobytu dokonce dvěma. Během pobytu si budete vychutnávat skvělé snídaně a neomezený vstupem do hotelové sauny. Děti do 6 let zdarma.

O ubytování

Menší rodinný Hotel Isabell **** se nachází jen 600 metrů od oblíbených termálních lázní a 5 minut chůze od centra Györu. Z hotelu se snadno dostanete pěšky ke všem rozmanitým památkám a kulturním akcím, která Györ nabízí.

Centrum města je plné barokní architektury a dominuje mu věž biskupského hradu a paláce Püspökvár (1,2 km). Nádherný panoramatický výhled na historické centrum si užijete i z vyhlášených termálních lázní Rába Quelle (600 m), které se rozprostírají na soutoku řek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí, a v současnosti se tak jedná o jeden z nejmodernějších aquaparků v Evropě. Děti i dospělé jistě potěší také návštěva Zoo Xantus János (4,3 km), kde uvidíte mimo jiné vzácné bílé tygry.

Svou dovolenou můžete obohatit i zajímavými výlety – vyrazte třeba do chráněné krajinné oblasti Szigetköz (26,9 km), jejíž nádhernou přírodu můžete objevovat pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Na velké i malé dobrodruhy zde čeká také dobrodružný park Mosonmagyaróvár (40,4 km) s labyrintem lanových drah, lezeckými stěnami, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko Györu najdete i lokalitu na seznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopatství (23,7 km), které patří k nejstarším maďarským památkám a zaujme například knihovnou se 360 000 svazky a bazilikou s kryptou.

Kde budete spát?

V klimatizovaných pokojích si užijete TV, WiFi, telefon, rádio, minibar a vlastní koupelnu se sprchou nebo rohovou vanou, fénem a županem. K některým pokojům patří navíc i balkon.

  • Pokoj Standard měří 22 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 22 m² a najdete v něm manželskou postel a samostatné jednolůžko.

  • Čtyřlůžkový pokoj je velký 25 m² a zahrnuje 2 manželské postele nebo manželskou postel a 2 oddělená jednolůžka.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si vychutnáte speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Nezapomenutelné večery zažijete v baru s krásnou terasou, kde si můžete vybírat z nejrůznějších maďarských vín a lehkého občerstvení.

Kde budete relaxovat?

V rámci pobytu budete moci odpočívat v hotelové sauně, co hrdlo ráčí.

Hotel Isabell ****

Hotel Isabell ****

Lakatos u. 15. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Isabell Hotel Kft. IČ: 0809022978


+36 96 528 020

info@isabellhotel.hu

Check In
13:00 - 22:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
4 500 - 6 500 HUF/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km