Odpočiňte si v kouzelném prostředí historického města Szombathely, které leží nedaleko lázeňského Sárváru. Čeká vás ubytování v luxusním Park Hotelu Pelikan **** s bohatou polopenzí a vstupem do wellness s bazénem, vířivkou a saunami. Děti do 8 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Park Hotel Pelikán **** se nachází v srdci krásného historického města Szombathély. Najdete zde mnoho barokních památek včetně katedrály Templom tér a františkánského kostela (1,5 km). Za návštěvu rozhodně stojí také Kámonské arboretum (3 km), které je největší v celém Maďarsku. Nedaleký Sárvár (25 km) se kromě lázeňského komplexu pyšní nádherným historickým centrem, kterému dominuje Nádasdyův hrad. Ve městě Bük (25 km) leží druhé největší maďarské lázně Bükfürdő, vyhlášený golfový areál i několik zábavních parků včetně šplhací Křišťálové věže.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který disponuje klimatizací, kabelovou televizí, minibarem, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou s fénem a župany.

Na čem si pochutnáte?

Stylová hotelová restaurace je obložena dřevem a dominuje jí oválný bar. Připravují se zde speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Servírované večeře se podávají v partnerské restauraci Tó Vendéglő (vzdálena 2 km od hotelu).

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si dopřejete dokonalý relax. Jeho součástí je krytý bazén s prosklenou střechou, vířivka i finská a infra sauna. Dále zde najdete solnou místnost. Vybrat si můžete některou z masáží a wellness procedur.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na hřišti.

Park Hotel Pelikan ****

Park Hotel Pelikan ****

Deák Ferenc u. 5. , Szombathely
Maďarsko

Provozuje společnost:
Csonka Fivérek Kft. IČ: 18-091038680


+36 945 138 00

info@hotelpelikan.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2 km