Že jste o maďarském lázeňském městě Ajka ještě neslyšeli? Nevadí, většina turistů také ne, proto je dovolená v Ajce ideální pro každého, kdo si chce odpočinout bez davu lidí. V luxusním Hotelu Kristály **** vás čeká polopenze i neomezený vstup do wellness s bazény a saunami. Termální lázně jsou jen 500 m od hotelu.

Ověřeno Travelkingem

“S manželem jsme si to tady moc užili. Jídlo bylo vynikající, skutečný gastronomický zážitek. Pokoj byl moderní a čistý, stejně jako celý hotel. Skvělé jsou i zdejší lázně, kde jsme se cítili ze všeho nejpříjemněji večer. Nejvíc jsme si oblíbili podsvícenou horkou vířivku. Super byl ale také Carbon bar s bowlingem a pekárna, kde jsme dostali speciální sladké pečivo. Určitě se sem ještě vrátíme!”

Júlia Kollár - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Říjnu 2021

O ubytování

Hotel Kristály **** se nachází v lázeňském městečku Ajka nedaleko termálních lázní a aquaparku (500 m). Nádhernou přírodu Balatonské vrchoviny můžete objevovat po mnoha turistických trasách. Břehy jezera Balaton jsou vzdáleny pouze 30 km. Prozkoumejte jej při okružní plavbě lodí. Spoustu zajímavých možností nabízí poloostrov Tihany (33 km). V blízkém Veszprému (30 km) najdete krásný hrad, malebné historické centrum s barokními památkami i nejstarší zoologickou zahradu v Maďarsku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Většina pokojů má balkon a všechny jsou vybaveny klimatizací, LED televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem a župany.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se připravují tradiční jídla v jedinečném moderním pojetí. Velký důraz je kladen na lokální původ a čerstvost všech surovin. Ráno si pochutnáte na bohaté snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat jídla à la carte. Večer se podávají servírované večeře. Nápojový lístek obsahuje širokou nabídku především místních vín. Osvěžující drink a lehké občerstvení vám rádi připraví v Carbon baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness s krásným výhledem do zahrady najdete vyhřívaný vnitřní bazén, vířivku, solnou místnost a sluneční terasu. O perfektní prohřátí se postarají finská, infra, parní a aroma sauna. Dopřát si můžete také příjemnou masáž.

Něco navíc

V hotelovém Carbon baru na vás kromě skvělých drinků čeká i spousta zábavy u kulečníku, stolního tenisu a bowlingu. Pravidelně se zde konají večerní programy s živou hudbou.

Kristály Hotel Ajka ****

Kristály Hotel Ajka ****

Korányi Frigyes u. 20. , Ajka
Maďarsko

Provozuje společnost:
KRISTÁLY HOTEL Kft. IČ: 1909512470


+36 306 071 661

recepcio@kristalyhotelajka.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od jezera
40 km
Zastávka
10 m
Aquapark
0,5 km