Lázeňské město Celldömölk je známé zejména svými termálními lázněmi Vulkan. Navštivte je díky celodennímu vstupu, který budete mít při ubytování v nedalekém Penzionu Deja Vu v ceně. V penzionu vás čeká bohatá plná penze. Vaše dítě do 6 let si pobyt užije s vámi zdarma.

O ubytování

Penzion Deja Vu stojí v maďarském městě Celldömölk blízko termálních lázní Vulkan (1,8 km) i známého lázeňského Sárváru (20 km). Užijete si zde tak skvělého lázeňského relaxu se vším všudy, po celý rok.

Kde budete spát?

Snový název penzionu předznamenává atmosféru plnou ticha a klidu, kterou si užijete v jednom z jeho pěti pokojů. K dokonalému pohodlí vám v každém poslouží TV, WiFi připojení či minibar, nechybí ani vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás nadchne širokou nabídkou místních i mezinárodních specialit. Snídaně si vyberete z bohatého bufetu, na oběd a večeři si zase pochutnáte na pokrmech z menu. Pravidelní hosté si oblíbili například grilovaná husí játra s jablky, pečenými semínky a bramborovými kroketami či výborného smaženého platýse s bramborovým salátem.

Kde budete relaxovat?

Po výletě si můžete odpočinout v sauně.

Něco navíc

Pokud se rozhodnete poznávat okolí na kole, půjčte si ho za příplatek přímo v penzionu. Vlastní kolo si můžete případně odložit do úschovny v penzionu.

Deja Vu Panzió

Deja Vu Panzió

Temesvár u. 5 , Celldömölk
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kurucz Iván e.v. IČ: 0809008575


+36 30 732 7649

dejavupanzio@cellkabel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
1 km