Relaxujte v centru populárních lázní Györ s ubytováním ve stylovém Danubius Hotelu Rába *** patřícím do sítě prestižních hotelů Danubius. Těšte se na bohaté snídaně nebo polopenzi, celodenní vstup do lázní vzdálených jen 10 minut chůze a neomezenou saunu.

O ubytování

Danubius Hotel Rába *** se nachází přímo v srdci nejoblíbenějšího maďarského lázeňského města Györ. Historické centrum nabízí úchvatnou atmosféru s mnoha barokními památkami a vyhlášenými farmářskými trhy. Najdete zde také jedinečné lázně a aquapark Rába Quelle (1 km), které nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí. V současnosti se tak jedná o jeden z nejmodernějších aquaparků v Evropě. Děti i dospělé jistě potěší návštěva Zoo Xantus János (2,9 km), kde uvidíte mimo jiné vzácné bílé tygry.

Na výlet vyrazte k blízkému Pannonhalmskému arciopatství (25 km), které patří na Seznam dědictví UNESCO a je jednou z vůbec nejstarších maďarských památek. Těšit se můžete na knihovnu se 360 000 svazky, baziliku s kryptou i zahradu s mnoha druhy vzácných květin. Na kole, na lodi i z koňského sedla pak můžete objevovat nádhernou přírodu chráněné krajinné oblasti Szigetköz (30 km). Na velké i malé dobrodruhy čeká také dobrodružný park Mosonmagyaróvár (41,4 km) s labyrintem lanových drah, lezeckými stěnami, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném pokoji či apartmánu s klimatizací, kabelovou televizí, WiFi připojením, telefonem, minibarem a vlastní koupelnou s vanou, fénem a župany.

  • Pokoj Standard měří 18 m² a může být vybavený dvoulůžkem nebo dvěma samostatnými lůžky. V pokoji najdete i psací stůl a úložné skříně.

  • Pokoj Standard Plus je větší (21 m²) a kromě dvoulůžkové postele/2 oddělených lůžek, psacího stolu a skříní budete mít k dispozici také posezení s křesly.

  • Pokoj Superior Plus o ploše 20 m² zaujme moderním interiérem, ve kterém nechybí manželská postel/2 oddělená lůžka, psací stůl, stolek s posezením a úložné prostory.

  • Suite nabídne plochu 45 m² a skládá se ze samostatné ložnice s dvoulůžkovou postelí/2 jednolůžky a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou. Samozřejmostí je psací stůl a úložný nábytek.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je stylová belgická restaurace a pivnice s jedinečnou atmosférou. Připravují se zde pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně, ke kterým si můžete dát vynikající belgická piva či místní vína. Šéfkuchař klade důraz na sezónnost a kreativní pojetí jídel.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si odpočinete ve finské či infrasauně, dopřát si můžete i relaxační masáž. Pokud dáváte přednost aktivnímu odpočinku, využijte fitness centrum, k dispozici je také solárium, kadeřnictví, manikúra a pedikúra.

Cestujete s dětmi?

V hotelu jsou k zapůjčení dětské postýlky, restaurace zase nabízí dětský koutek, vysoké židličky a dětské menu.

Danubius Hotel Rába ***

Danubius Hotel Rába ***

Árpád út 34 , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 96 889 400

raba.reservation@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 24 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Hotel nemá k dispozici vlastní parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1 km