Termální vodu v Bükfürdő si užijete naplno - vždyť z Penzionu Aurora ji budete mít vzdálenou jen 550 m. Těšit se můžete také na kontinentální snídaně. S půjčenými koly navíc můžete vyrazit prozkoumat celé okolí.

O ubytování

Penzion Aurora se nachází ve městě Bük pouze pár minut chůze od druhých největších maďarských lázní Bükfürdő (500 m). Milovníci sportu ocení také blízkost tenisových kurtů (500 m) a vyhlášeného golfového hřiště. Za dalšími nezapomenutelnými zážitky se vydejte do zábavního parku Napsugár (3,5 km) či do lezeckého areálu Křišťálová věž (2 km). V oblasti je bohatě rozvinutá síť cyklistických stezek. Kopce kolem města Kőszeg (20 km) nabízí ojedinělou příležitost k zajímavým výletům.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s velkou pohodlnou francouzskou postelí. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V rodinné hotelové restauraci s příjemnou terasou si ráno vychutnáte kontinentální snídaně. Během dne si můžete vybírat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete tradiční maďarské i mezinárodní speciality. Velký důraz je kladen především na čerstvost a kvalitu surovin. K jídlům ochutnejte ze široké nabídky vynikajících místních vín.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete v sauně.

Aurora Panzió

Aurora Panzió

Rózsa utca 1. , Bükfürdő
Maďarsko

Provozuje společnost:
SARDONIX-INVEST Kft. IČ: 13-09-117824


+36 20 294 8430

info@aurora.co.hu

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,1 km
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,6 km