Pobyt plný odpočinku kdykoli během roku zažijete v maďarském lázeňském městečku Bük s ubytováním v krásném bavorském Penzionu Bajor, který leží jen 5 minut od populárních lázní Bükfürdo. V ceně máte také snídani, privátní saunu a půjčení kol.

O ubytování

Penzion Bajor v elegantním bavorském stylu se nachází v klidné části městečka Bük, pouze 3 km od druhých největší maďarských termálních lázní Bükfürdő. O zábavu budete mít během vašeho pobytu rozhodně postaráno – přímo v Büku se nachází vyhlášené golfové hřiště s 18 jamkami (3 km), zábavní park Napsugár (2 km) či lezecké centrum Křišťálová věž (1,5 km).

Navštívit můžete také zajímavá města v okolí – Kőszeg (20 km), Sárvár (23,7 km) nebo Szombathely (24,7 km). V Kőszegu se nachází středověký Jurisicsov hrad, v Sárváru najdete hrad Nádasdy, arboretum, krásné kostely nebo lanové centrum Sárvár Adventure Park se 120 překážkami. Szombathely, označované za nejstarší město Maďarska, vás ohromí památkami, jako je katedrála Templom tér, Chrám bohyně Isis nebo Biskupský palác.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném LCD televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Milovníci výborné maďarské kuchyně ocení v hotelové restauraci širokou nabídku jídel a nápojů s českým jídelním lístkem. V letní sezóně se zde pořádají večery s živou hudbou a grilováním.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete v hotelovém wellness s vířivkou a infra saunou. Na zahradě je také venkovní bazén. K dokonalému relaxu si můžete dopřát masáž.

Cestujete s dětmi?

Na zahradě penzionu je dětské hřiště, na kterém si malí hosté užijí spoustu zábavy.

Bajor Panzió Bük

Bajor Panzió Bük

Gyurácz u. 6/a , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
Bajor Panzió Bük Kft. IČ: 18-09-108580


+ 36 94 358 324

bajorhotel@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
3 km