Užijte si pobyt v centru překrásné maďarské metropole. Ubytováni budete v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu naproti stanici metra, takže všechny budapešťské památky, atrakce, vyhlášené restaurace a lázně budete mít na dosah.

Věhlasné termály i prodloužené vánoční trhy

Po zážitcích z víru velkoměsta doporučujeme navštívit alespoň jedny termální lázně. Lázně Gellért na pravém břehu Dunaje patří k těm nejznámějším, mystické jsou i menší starodávné lázně Király. Toužíte-li spíše po větších termálech, uspokojí vás lázně Széchenyi 3,5 km od Hotel Golden Park Budapest ****. Komplex z roku 1913 se 17 bazény je celoročně otevřený a voda ze zdejších pramenů mimochodem napájí i hroší bazén v sousední zoologické zahradě.

Trhy v Budapešti jsou speciální v tom, že nejsou jen vánoční, ale také novoroční. Konají se proto na rozdíl od většiny trhů v jiných metropolích až do konce roku. Jednotlivé prodejce pečlivě vybírá speciální komise, a tak ve stáncích koupíte pouze originální místní výrobky. Zklamané nebudou ani vaše chuťové pohárky. Místní speciality zapijete například krampampuli, tradičním alkoholickým drinkem připravovaným na ohni.

Hotel Golden Park Budapest **** (HotelVoucherOnline.com)

Hotel Golden Park Budapest **** (HotelVoucherOnline.com)

Baross tér 10. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 477 4777

goldenpark@novum-hotels.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Vzdálenost od lázní
3,2 km
Zastávka
50 m