Bp Design Hotel *** se nachází jen 400 m od překrásné státní opery a 800 m od budovy maďarského parlamentu. Centrum historické metropole budete mít po ubytování v městské části Pešť opravdu za rohem.

Vánoční trhy až do konce roku

Před novorenesanční budovou maďarské opery se nachází socha Franze Liszta, jako jednoho z nejznámějších maďarských skladatelů a Ference Erkela, skladatele národní maďarské hymny. Vyfotit byste se v Budapešti měli také u Královského paláce a Rybářské bašty na pravém břehu Dunaje a nedaleko Bp Design Hotelu *** můžete zavítat také do Baziliky sv. Štěpána, před kterou je každoročně jedno z několika center trhů.

Vánoční trhy v Budapešti jsou speciální v tom, že nejsou jen vánoční, ale také novoroční. Konají se proto na rozdíl od většiny trhů v jiných metropolích až do konce roku. Jednotlivé prodejce pečlivě vybírá speciální komise, a tak ve stáncích koupíte pouze originální místní výrobky. Zklamané nebudou ani vaše chuťové pohárky. Místní speciality zapijete svařeným vínem nebo krampampuli, tradičním alkoholickým drinkem připravovaným na ohni.

Bp Design Hotel *** (HotelVoucherOnline.com)

Bp Design Hotel *** (HotelVoucherOnline.com)

Nagymező u. 66 , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 604 7046

bpdesignehotelapartman@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
50 m