Užijte si jedinečný pobyt u "maďarského moře", oblíbeného jezera Balaton. V Hotelu Panorama ***+ na vás čeká polopenze formou bufetu, relaxační a plavecký bazén i saunový svět. Dítě do 5,9 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Panorama ***+ se nachází v letovisku Balatongyörök na severním břehu Balatonu a nabízí překrásný výhled na jezero. Přímo před budovou leží soukromá hotelová pláž, která vybízí ke koupání a vodním sportům.

Úchvatné okolí „Maďarského moře“ můžete objevovat při výletech po mnoha turistických trasách. V nedalekém malebném městečku Keszthely (8 km) můžete navštívit nádherný barokní zámek Helikon se 101 místnostmi a několik zajímavých muzeí, například muzeum jezera Balaton, marcipánu či vozů Cadillac. V Hévízu (15 km) zase lákají termální lázně umístěné na údajně největším biotermálním jezeře na světě nebo vyhlášené farmářské trhy.

Oblíbenými cíli turistů jsou dále například Přírodní rezervace Malý Balaton (30 km), která je perfektní k pozorování vodního ptactva. Více se o místní fauně dozvíte při procházce po ostrově Kanyavári, kde najdete naučný chodník s 15 zastaveními. Nedaleko najdete také buvolí rezervaci Kápolnapuszta (35 km) s nejpočetnějším stádem buvolů v Maďarsku nebo hrad Sümeg (25 km), ze kterého je fantastický výhled na Balaton a jeho okolí.

Pokud patříte mezi zapálené cyklisty, projeďte si Balaton Bike Ring, cyklistickou trasu o délce 230 km, která obtáčí slavné jezero. Trasu si samozřejmě můžete i zkrátit. Aktivní zábava na vás čeká i v BalatoniBob Leisure Parku (73 km) s bobovou dráhou, lanovým centrem, paintballem, střelbou z luku a dalšími atrakcemi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném pokoji s vlastní koupelnou a klimatizací, většina pokojů má i balkón, ze kterého se můžete kochat výhledem do parku nebo přímo na slavné jezero Balaton. K vybavení dále patří WiFi připojení, satelitní televize, lednice a telefon.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a může být ve variantě s manželskou postelí nebo se dvěma oddělenými lůžky, přistýlky nejsou u tohoto pokoje možné. Máte ale na výběr, zda chcete pokoj s výhledem na Balaton nebo do parku. V koupelně najdete sprchový kout a pokoj má balkón.

  • Třílůžkový pokoj je prostornější (25 m²) a vybavený manželskou postelí a samostatným jednolůžkem, maximálně ubytuje 3 osoby. V koupelně je taktéž sprchový kout a i v případě tohoto pokoje můžete vybírat z variant s výhledem na park a na Balaton, obě verze jsou s balkónem.

  • Rodinný pokoj s výhledem na Balaton je vhodný maximálně pro 4 osoby, má klasicky koupelnu se sprchovým koutem a většina těchto pokojů má i balkón.

  • Rodinný pokoj s výhledem do parku je vhodný i pro početnější rodiny - celkově nabízí 3 postele a 2 přistýlky. Pokoje jsou vybavené francouzskými okny nebo balkónem, v koupelně mají sprchový kout.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na specialitách maďarské i mezinárodní kuchyně. Pokud trpíte potravinovými alergiemi nebo intolerancemi, informujte dopředu personál hotelu, aby vám mohl zajistit vhodné občerstvení. Oblíbený nápoj si můžete kdykoliv během dne dát v hotelovém baru, který je k dispozici non-stop.

Kde budete relaxovat?

Oázou klidu a odpočinku je hotelové wellness, otevřené každý den od 7:00 do 21:00 hodin.

Najdete zde vnitřní bazén, vířivku a nechybí ani sauny (finská, infra a parní). Součástí je také sluneční terasa, která přímo vybízí k ničím nerušenému relaxu. Svůj wellness zážitek navíc můžete doplnit profesionální masáží, návštěvou solária nebo manikúrou a pedikúrou.

S nejrůznějšími fyzickými problémy vám pomůže léčebné centrum s pestrou nabídkou procedur, včetně fyzioterapie, magnetoterapie, balneoterapie, vodní gymnastiky a dalších. Pro aktivní jedince je potom k dispozici fitness centrum se stroji na posilování a kardio cvičení.

Cestujete s dětmi?

Spoustu her a zábavy si děti užijí ve vnitřní herně, na venkovním hřišti a na pláži s dětským bazénem a obří skluzavkou. V hotelové restauraci jsou k zapůjčení dětské židličky, nádobí a příbory, na pokoj je možné připravit dětskou postýlku, vaničku, záchodové prkénko a schůdky.

Něco navíc

V hotelu si můžete také zapůjčit kolo a zahrát ping pong, kulečník nebo stolní fotbálek. Na hotelové pláži na vás čeká tenisový kurt a různé vodní sporty.

Hotel Panorama ***+ (Balatongyörök)

Hotel Panorama ***+ (Balatongyörök)

Petőfi u. 5. , Balatongyörök
Maďarsko

Provozuje společnost:
MVM Hotel Panorama Kft. IČ: 11354231-2-20


+3630552-1632

info@hotelpanorama.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,5 km