Navštivte historickou Budapešť, krásná je v každém ročním období. Ubytujte se v zeleném parku v Hotelu Tiliana ****, čekají vás elegantní interiéry, skvělé snídaně, vstupenka do lázní, láhev vína a možnost využívat přes 10 sportovišť u hotelu.

O ubytování

Hotel Tiliana **** se nachází v klidném prostředí plném zeleně a vyhlídek. Nedaleké centrum Budapešti je dobře dostupné autem i veřejnou dopravou. Nezapomeňte zde navštívit Budínský hrad, budovu Parlamentu či Rybářskou baštu (6,5 km). V obrovském parku Városliget (9 km) najdete hrad i zoologickou a botanickou zahradu. Za romantikou, vynikajícími restauracemi a kavárnami se vyjdete ke břehům řeky Dunaj (5 km). Čtvrť kolem Budínského hradu a břehy Dunaje patří mezi památky UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji o velikosti 25 m² s výhledem do klidné ulice. V pokoji je k dispozici WiFi připojení a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Etalon se podávají bohaté snídaně ve formě bufetu. Během dne je možné si objednat pokrmy z jídelního lístku.

Kde budete relaxovat?

Zavítejte do wellness centra a užijte si odpočinek v bazénu, vířivce nebo sauně. K dispozici je také relaxační zóna s lehátky.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici dětský koutek a venkovní hřiště.

Něco navíc

Pro sportovní vyžití nabízí hotel tenisový kurt, baseballové hřiště a další sportoviště rozprostřená v parku kolem budovy.

Hotel Tiliana ****

Hotel Tiliana ****

Hárshegyi út 1 , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
CE Hotels International s.r.o. IČ: 44540931


+36 1 391 0027

sales@hoteltiliana.hu

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fitness
Česky hovořící personál
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Vzdálenost od lázní
6,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
2,5 km