Relaxační pobyt ideální pro seniory, páry i rodiny v Hotelu Barátság *** s plnou penzí a neomezeným vstupem do wellness s termální vodou přímo v hotelu. Kromě léčivé vody si užijete i sauny, vířivku nebo parní lázeň.

O ubytování

Hotel Barátság ***+ se nachází na promenádě oblíbeného maďarského letoviska Hajdúszboszló. Pár kroků od hotelu leží jeden z největších lázeňských komplexů v Evropě. V Aqua-Palace (400 m) najdete koupaliště pod širým nebem, léčebné lázně, aquapark a kryté zážitkové lázně. Krásy přírody můžete objevovat v Národním parku Hortobágy (30 km), který je zapsán na Seznamu světového dědictví UNESCO. Vydejte se dále do nedalekého Debrecínu (18 km), kde najdete spoustu historických budov a kostelů i zoologickou zahradu.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve více než 120 pokojích a apartmánech. Všechny jsou vybaveny televizí, telefonem, ledničkou, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou s fénem.

  • Pokoj Standard má plochu 23 m² a je vybavený dvoulůžkovou postelí, stolkem s posezením a psacím stolem. Potěší navíc vlastním balkonem.

  • Junior apartmán (48 m²) se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a křesly a malého kuchyňského koutu se základním vybavením. Pokoj má vlastní balkon.

  • Superior apartmán nabídne prostor 51 m², na kterém najdete obývací pokoj s rozkládací pohovkou, samostatnou ložnici s manželskou postelí a kuchyňský kout. Oproti ostatním variantám má dokonce 2 koupelny, nechybí balkon.

Na čem si pochutnáte?

V klimatizované hotelové restauraci si vychutnáte speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Podávají se zde snídaně a večeře formou bufetu. Lze si objednat také lehký oběd. V baru Tiffany posedíte u kávy, oblíbeného nápoje nebo zákusku. Třikrát týdně se zde večer hraje živá hudba. V U-Pub si můžete zahrát bowling nebo billiard.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je i vlastní wellness centrum. Najdete v něm několik vnitřních i venkovních bazénů s termální vodou a zážitkovými prvky, plavecký bazén, bazén pro děti, vířivku a bublinkovou lázeň. Součástí je také finská, infra i parní sauna a Kneippův chodník. Místní termální pramen o teplotě 75 °C vyvěrá z hloubky 1 100 metrů. Tato léčivá voda zvyšuje prokrvení a urychluje metabolismus. Příznivě působí proti svalové únavě, při problémech celého pohybového aparátů a neurologických potížích. Díky dokonalé relaxaci v termálních lázních se zlepšuje i psychická kondice člověka. Absolvovat můžete rovněž řadu masáží, léčebných i kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Spoustu zábavy si nejmenší hosté užijí ve wellness centru, kde je pro ně připraven dětský bazének. Venku se nachází hřiště se skluzavkou a houpačkou.

Něco navíc

Kromě dokonalé relaxace v hotelu zažijete i zábavné zážitky. Kromě bowlingových drah, air hokeje a stolního fotbálku je zde zázemí také pro biliard a šipky.

Hotel Barátság ***

Hotel Barátság ***

Mátyás király sétány 19 , Hajdúszoboszló
Maďarsko

+36 52 558 571

sales@baratsag.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 200 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km