Vychutnejte si unikátní pobyt v lázeňském Miskolci u hranic se Slovenskem. Ubytování pro dva je zajištěno v luxusním Hotelu Öreg Miskolcz ****, v ceně balíčku je polopenze a využívání saun přímo v hotelu.

O ubytování

Hotel Öreg **** se nachází v centru historického města Miskolc v severovýchodním Maďarsku. Na hlavní bulvár, Széchenyi István, to budete mít jen 500 m. Užijte si procházky kolem zajímavých budov, navštivte místní obchůdy a kavárny a zamiřte také do řeckého pravoslavného kostela, Národního divadla či Muzea Otto Hermana. O něco delší procházkou (2,2 km) se můžete dostat na kopec Avas s nádherným kostelíkem, který je nejstarší stavbou v Miskolci. Působivou památkou je též vyřezávaný dřevěný kostel v transylvánském stylu. Vyhlášenou chloubou města je úzkorozchodná lesní železnice z roku 1920. Nabízí projížďku pro turisty, která začíná v Miskolci a vede přes Lillafüred až do Garadna. S dětmi určitě nevynechejte návštěvu místní Zoologické zahrady (13 km), adrenalinovou projížďku na bobové dráze či Adventure park.

Pokud budete ve městě Miskolc v listopadu či prosinci, určitě si nenechte utéct vánoční trhy, ty si vysloužily pověst jedněch z nejkrásnějších v Maďarsku. Jejich vánoční tramvaj dokonce vyhrává i soutěže.

V blízkém okolí najdete i další historické památky, jako je středověký hrad Diósgyőr (7,7) a zámecký hotel Palota (14 km) s nádhernými zahradami a nejvyšším vodopádem ve státě.

Milovníci přírody budou mít jedinečnou příležitost navštívit největší maďarský národní park Bükk/Bukové hory (11 km), který je domovem mnoha druhů zvířat, nabízí nádherné výhledy na hory, jezera i jeskyně.

Co by to bylo za návštěvu Maďarska, kdybyste se nepodívali do termálních lázní? Nejblíže budete mít unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca. Mezi populární patří také lázně Ellipsum Adventure, ty jsou však aktuálně uzavřeny. Naštěstí to nebudete mít daleko do dalších krásných lázeňských měst, jako je Bogács (50 km), Eger (67 km) nebo Egerszalók (67 km).

Kde budete spát?

Útulné dvoulůžkové klimatizované pokoje s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky jsou vybaveny stylovým nábytkem a mají interiér laděný do atmosféry 20. let minulého století. K dispozici vám bude televize, rádio, telefon, trezor i minibar a vlastní koupelna s ručníky a fénem. Součástí některých pokojů je balkon nebo terasa.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu je také restaurace s barem a kavárnou. Ráno se podávají bohaté snídaně formou bufetu. Přes den si můžete vybírat z jídelního lístku restaurace, kde najdete lokální speciality i populární jídla mezinárodní kuchyně. Speciální dietní menu obdržíte po předchozí domluvě. O víkendech si můžete při jídle či drinku užít také živou hudbu.

Kde budete relaxovat?

V hotelu je k dispozici wellness zóna s finskou, parní a infra saunou, ochlazovacím bazénkem a hydromasážní sprchou. Můžete se také nechat hýčkat některou z kosmetických procedur, včetně manikúry či pedikúry.

Něco navíc

Hoteloví hosté mají k dispozici soukromé jezero k rybaření, mohou si zahrát stolní tenis nebo klasický tenis na kurtu, popřípadě vyrazit na výlet na kole. Součástí hotelu je totiž také bezplatná půjčovna jízdních kol.

Hotel Öreg ****

Hotel Öreg ****

Horváth Lajos u. 11. , Miskolc
Maďarsko

Provozuje společnost:
Öreg Miskolcz Kft. IČ: 05-09-010440


+(36) 46 550 550

hotel@oregmiskolcz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
65 km
Zastávka
0,1 km