Miskolc Tapolca je vyhlášená jeskynními lázněmi. V jejich blízkosti leží elegantní Hotel Aurora ****, kde prožijete krásnou dovolenou díky neomezenému vstupu do moderního wellness, rozšířené polopenzi i slevě na masáže.

O ubytování

Hotel Aurora **** leží pouhých 800 metrů od populárních jeskynních lázní v Miskolctapolce. Na výlet se vydejte na hrad Diósgyőr (12 km), do národního parku Bukové hory (16 km) či do oblasti Lillafüred s vodopádem a přírodními jeskyněmi (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 47 elegantních pokojů. Ty jsou vybaveny kabelovou televizí s plochou obrazovkou, WiFi připojením, klimatizací, telefonem, trezorem a koupelnou se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každý den si pochutnáte v restauraci, kde vaří maďarskou i mezinárodní kuchyni. Snídaně i večeře se podávají formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Služby hotelového wellness se soustředí na obnovení a udržení duchovní i fyzické svěžesti hostů. Ponořte se i vy do bublinek ve vířivce a protáhněte si svaly při plavání v bazénu. Neomezený vstup máte také do finské sauny, infra a solné kabiny.

Cestujete s dětmi?

V hotelu k dispozici dětský koutek, kde si děti mohou hrát, soutěžit v deskových hrách, zpívat si nebo třeba vymalovávat obrázky.

Něco navíc

Dospělí jistě ocení možnost zahrát si fotbálek, ping pong, badminton, anebo lenošit v hamace.

Hotel Aurora ****

Hotel Aurora ****

Fagyöngy Utca 2-4 , Miskolctapolca
Maďarsko

Provozuje společnost:
H-AURORA 2013 Kft. IČ: 23446001-2-05


+36 46 501 055

hotel@hotelaurora.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,3 km